Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
:mrgreen:
Ne sali se tako u srce si me dirnuo...i glavom u zid sam udarala i otisla na 3 brente da ih nadjem...sreca nigdje nikoga:mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
:mrgreen:
Ne sali se tako u srce si me dirnuo...i glavom u zid sam udarala i otisla na 3 brente da ih nadjem...sreca nigdje nikoga:mrgreen:

Ma ne radi on to na brentama... mislim .... kad radi..... možda ne radi nikako.... fin je on.... mislim... nije ga niko nikad vidio da radi... znači... sigurno ne radi... jel.... a što bi i pored tebe takve to radio.... mislim... znaš kako to ide.... ima svakakvih žena.... ono...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ima svakakvih e sad cu ...ma volE on mene...znam ja...valjda...mislim...nije lud...ili jes'...ko bu mu ga znao...e sad dobar je...heh...dobar je i konj pa ga jasu:mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ima svakakvih e sad cu ...ma volE on mene...znam ja...valjda...mislim...nije lud...ili jes'...ko bu mu ga znao...e sad dobar je...heh...dobar je i konj pa ga jasu:mrgreen:

Ne radi on to sigurno... a i ako radi znaš kako to kod muških ide... mislim jebeš muško ako nema vrijednost i u očima drugih žena... a on živ čovjek... možda nekad poklekne... al nije on kriv... to sve one rospije rade... neće pas dok kuja ne mahne repom... znaš kako to.... al on garant nije taki... čulo bi se već da jest... il dobro sakrije...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma ajde...neka ga...sto bi rekli mladost ludost...dok mi je srce mlado i jako ima dozvolu:D
A tacno je to za kujice sa repicima:D
Neka ga...evo snaci cu se i ja za svaki slucaj...da ne bude ja bezze treba:mrgreen:
Samo gdje da se snadjem majku mu...:D pa na Sokocu gdje drugo:D
Jutro je pametnije od noci odoh ja spavati pa cu ujutro pravac Sokolac:D
Laku ti noc moj Rusu i hvala sto si ovako pijanoj bio rame za plakanje...sutra cu se garant stiditi sebe same i svojih izjava i postupaka...pa skinuh se ja ocas posla:D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma ajde...neka ga...sto bi rekli mladost ludost...dok mi je srce mlado i jako ima dozvolu:D
A tacno je to za kujice sa repicima:D
Neka ga...evo snaci cu se i ja za svaki slucaj...da ne bude ja bezze treba:mrgreen:
Samo gdje da se snadjem majku mu...:D pa na Sokocu gdje drugo:D
Jutro je pametnije od noci odoh ja spavati pa cu ujutro pravac Sokolac:D
Laku ti noc moj Rusu i hvala sto si ovako pijanoj bio rame za plakanje...sutra cu se garant stiditi sebe same i svojih izjava i postupaka...pa skinuh se ja ocas posla:D

Laku noć mala, lijepo spavaj. Sutra svrati na kafu.

Natrag