Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Neko je trazio trbusne plesacice?..imamo i to..kako da nemamo , evo stize odmah....

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
:D
Nisam derpe, ima li ova kafana i neku striptizetu?

Dobro Vesko niko i nije rekao da jesi. Popij nešto izgledaš mi napeto.Što se striptizeta tiče to mora da pričekaš malo dok se ove gošće ne naliju i počnu same po stolovima da igraju. A i tad ko zna oćel bit nešto za nas, zavisi u koji trip upadnu. Nego nastoj ko ja da kuliraš kao nezainteresovani smo, imamo sexa preko glave, pa nas možda kasnije i počnu izazivati.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Tja, izgubio sam interes, izgleda da one mogu mnogo da popiju dok se ne naliju.;)
Laku noc ekipi.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
striptizeta.jpg

Auuuuuuu sto me sramota...
malo sam popila,zamjera li ko?

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Dobro Vesko niko i nije rekao da jesi. Popij nešto izgledaš mi napeto.Što se striptizeta tiče to mora da pričekaš malo dok se ove gošće ne naliju i počnu same po stolovima da igraju. A i tad ko zna oćel bit nešto za nas, zavisi u koji trip upadnu. Nego nastoj ko ja da kuliraš kao nezainteresovani smo, imamo sexa preko glave, pa nas možda kasnije i počnu izazivati.

tako znaci..
vi ste takticari..
tako osvajate zenska srceta

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ma neeeeee, nista ne brini ....A sad.....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
tako znaci..
vi ste takticari..
tako osvajate zenska srceta

Niste vi Everest da vas treba osvajati i nikad i nemam neku taktiku. Ja sam ono šta sam pa mi se ponekad i zalomi. ko će znat zbog čega. A i ne razmišljam mnogo o tome.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Izgleda da imamo ovde i neke..sto moraju rano u krevet...:dntknw:

Natrag