Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
A šta sam ja opet skrivio? Tebe sam mala prebacio pod Rekontrinu superviziju, mislim da se ne buniš zbog toga. Ako si negdje između Iriga I Novog Sada kao što pretpostavljam da jesi a on iz Big Bečkereka lakše je njemu da te podučava mladu i neiskusnu nego meni koji sam iz Novog (ako znaš đe to nek me grom sprži), Ako ti se to ne dopada pa ipak iz nekog razloga želiš mene za profesora moraš se nedvosmisleno izjasniti, to nacrtati lijepo i ponoviti bar 3X jer ja sam od preko Drine đe su glave tvđe i đe promaja kroz uši tuče.

E zbog ovog ćeš od danas da nosiš ovu uniformu
GetImage.aspx

Gde nađe tu lokacija? Da nije sa Google Earth?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
E zbog ovog ćeš od danas da nosiš ovu uniformu
GetImage.aspx

Gde nađe tu lokacija? Da nije sa Google Earth?

Ama jok, tako ja na početku nešto zamislim i na kraju se uvijek pokaže da sam bio blizu ili čak pogodio. Znaš li gdje je Novi, ne odgovopri ti meni. i ajd sad ti mene usluži, ja sam te prvo veče i napojio i nahranio. I ujutro si dobila doručak ali nisi nešto bila zadovoljna. Tržiš dlaku u jajetu. Iznenadi me nečim.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Eve i mene...ko me trazio?
Nije niko:(
Ja dosla na jednu s nogu ima li kakvog kelnera ili kelnerice?:???:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ajde ba bre bjez'...oci me moje bole....litar suza a tebe nigdje...i polugola sam bila tebe jopet nigdje...rekoh li ja lijepo...moj coce nikad co'ek od tebe:D
da mi Rusa ne bi...ne bi bilo ni mene sad...preĆerala sam sinocKE...jos me glava boli..ne vidim ti ja sta ti je ovo na slibi:)
Aaaaaaa skontah i ja s Bozijom pomoci sta je na slici...:D
Moj Tito nema ovde...to sve go crnogorac:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Znači, da tražim drugu birtiju? A baš bi mi leglo pivo sad, povela Zvezda 1:0. :dance2:

Natrag