Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
images

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
hahahah vidim ja da ti odavno oblande nisi jeo...moram da ti napravim i posaljem da probas kakve su moje...:) Meni je svejedno volim ja i 96 koliko i 69 :)
skakutava loptice..ako te se docepam samo...bice ufff :)

Нема ништа... то... дочепавање... чепање, ја сам старији озбиљан чика, огугло на паљевину. Истина... машта ми мало бујнија и благо нагиње перверзијицама али ме обланде не интересују, фил ме интересује Цецилија, фил. Па 96 је кад уради своје, ти останеш кратка, а он ти већ окрено леђа и хрче у шеснест. То не ваља Цецо. Немој да те ја морам подучавати, ниси више балавица, до сад си то требала знати... хмм...

Ја сам мало више воајер... волим гледати кад други покушавају упалити ауто на курблу. А требало само дић хаубу и чачнут у право мјесто...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Нема ништа... то... дочепавање... чепање, ја сам старији озбиљан чика, огугло на паљевину. Истина... машта ми мало бујнија и благо нагиње перверзијицама али ме обланде не интересују, фил ме интересује Цецилија, фил. Па 96 је кад уради своје, ти останеш кратка, а он ти већ окрено леђа и хрче у шеснест. То не ваља Цецо. Немој да те ја морам подучавати, ниси више балавица, до сад си то требала знати... хмм...

Ја сам мало више воајер... волим гледати кад други покушавају упалити ауто на курблу. А требало само дић хаубу и чачнут у право мјесто...
Joooj pa cupava loptice nije to to sve si pobrljavio...69 je ono a 96 ono
moram ti na pp objasniti par zahvata mada ima logike i ovo tvoje..tako izgleda sto jes jes..samo ja nikada ne ostanem kratka a da on uradi svoje...:)
p.s. za gledanje nis ne brigaj videces ti ovde svasta nesto..volim da te cackam u pravo mesto....:)

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pozdrav za prijatelje....Bleki...Erika...kiss kiss mah..mah...:air_kiss::air_kiss:

:hi::hi:

p.s. slatke su vam slicice..:yea:

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa ko kaze da ti iz kreveta i ne pisem :D

Јооој Цецилија, па нисам ја тату сисо кад сам мали био. Да је тај твој мацмудан чему не би ти прстићима по тастатури пребирала, већ би се ко у градском добро за шипку држала да не паднеш кад он сједне и аутобус поћера.

Вози Мишко!

Natrag