Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hahahah vidim ja da ti odavno oblande nisi jeo...moram da ti napravim i posaljem da probas kakve su moje... Meni je svejedno volim ja i 96 koliko i 69
skakutava loptice..ako te se docepam samo...bice ufff
Joooj pa cupava loptice nije to to sve si pobrljavio...69 je ono a 96 onoНема ништа... то... дочепавање... чепање, ја сам старији озбиљан чика, огугло на паљевину. Истина... машта ми мало бујнија и благо нагиње перверзијицама али ме обланде не интересују, фил ме интересује Цецилија, фил. Па 96 је кад уради своје, ти останеш кратка, а он ти већ окрено леђа и хрче у шеснест. То не ваља Цецо. Немој да те ја морам подучавати, ниси више балавица, до сад си то требала знати... хмм...
Ја сам мало више воајер... волим гледати кад други покушавају упалити ауто на курблу. А требало само дић хаубу и чачнут у право мјесто...
Pozdrav za prijatelje....Bleki...Erika...kiss kiss mah..mah...:air_kiss::air_kiss:
:hi::hi:
p.s. slatke su vam slicice..:yea:
ja nikada ne ostanem kratka a da on uradi svoje...
Pa ko kaze da ti iz kreveta i ne pisemПа сестро мила, шта ћеш на форуму онда? Кад је тако... не излази из кревета.
Pa ko kaze da ti iz kreveta i ne pisem