Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Јооој Цецилија, па нисам ја тату сисо кад сам мали био. Да је тај твој мацмудан чему не би ти прстићима по тастатури пребирала, већ би се ко у градском добро за шипку држала да не паднеш кад он сједне и аутобус поћера.

Вози Мишко!

Dobro PYC pobedio si...:yea:
veliki kisssss za tebe od mene...:air_kiss:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
PIC,mac,mac...dodj' malo 'vamo.Sta pijes?smile3

Мени сокић, или можда ти имаш бољи предлог чиме да језик и грло поквасим?:air_kiss:

Dobro PYC pobedio si...:yea:
veliki kisssss za tebe od mene...:air_kiss:

Ма какви побједио, не требају ми овде никакве побједе. А тај твој air_kiss је долепршо до мене. Не знам гдје си ме мислила пољубити али сјео је... боље да ти не кажем гдје. Тако ти је то са летећим пољупцима, никад не знаш гдје ће завршити. Хвала ти. Ево и теби један, па ме обавијести гдје је атерирао.:air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Мени сокић, или можда ти имаш бољи предлог чиме да језик и грло поквасим?:air_kiss:

Ма какви побједио, не требају ми овде никакве побједе. А тај твој air_kiss је долепршо до мене. Не знам гдје си ме мислила пољубити али сјео је... боље да ти не кажем гдје. Тако ти је то са летећим пољупцима, никад не знаш гдје ће завршити. Хвала ти. Ево и теби један, па ме обавијести гдје је атерирао.:air_kiss:

Imam,al'necu da ti kazem zbog o5.Nisi mali,razmisli.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Evo za sve vas na moj račun ......

LARGE_20PHOTOS_ALCOHOL.jpg

alcohol.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646