Član
- Učlanjen(a)
- 23.10.2009
- Poruka
- 1.832
E pa evo evo sam ovde i ja.Dolazicu ponekada ovde ali ne racunajte da cu biti aktivan ali i dalje ste svi sefovi
Pozdrav sefe ti ces uvek biti nas sef!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E pa evo evo sam ovde i ja.Dolazicu ponekada ovde ali ne racunajte da cu biti aktivan ali i dalje ste svi sefovi
Pa ja sam prakticno otisao odavde jos mali deo je ostao na forumu i jedva se drzim.Kao sto sam rekao bicu neaktivan.Pozdrav sefe ti ces uvek biti nas sef!
Paa bila sam tu negde ...mota se oko plota...dobro sam...kako si ti..prijateljice moja...:friends:
Daa Ulke ti ces uvek biti sef...pa kad god svratis..ti si nas ..mi smo tvoji...:friends:
E pa vidim da me i dalje postujeteDaa Ulke ti ces uvek biti sef...pa kad god svratis..ti si nas ..mi smo tvoji...:friends:
Ma nije staff VIP bilo bi lepo urednik ili moderator.Joco samo ti zapni u školi i ne popuštaj, pa će ti dopustiti i da više na forumu budeš. Ja mislim da si bar zaslužio da budeš V.I.P.
Ovi iz administracije su te bar time mogli obradovati.