- Učlanjen(a)
- 08.12.2013
- Poruka
- 29
Pronasao sam da mi je instaliran Flash Player 14. na Chrome-u.
Pokusacu sa ovim, hvala.
Pokusacu sa ovim, hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obrisi preko control panel flashPronasao sam da mi je instaliran Flash Player 14. na Chrome-u.
Pokusacu sa ovim, hvala.
Mislim da ti pise out of date, pa do you want to install new, probaj da samo ugasis ili ides opciju ignore. Za slucaj da nece u novom browseru da ide, moraces da skines stari firefox iz arhive... Ja sam obicno instalirao ovaj na starijim kompovima...@Torgandwarf, sada ne mogu nista da pustam, pise da je 'out of date'. :/
Today we move the developer stream to 24.0.1534.0. We have several interesting changes for this version lined up, which we will announce over the coming weeks. To kickstart 24, our first big change is support for automatic loading of Pepper (PPAPI) Flash.
Da sad sam pogledao ovo je u razvojnim verzijama, planirano je da se ubaci u verziji 24, trenutna 22 nesto. Pogledacu kasnije ako budem imao vremena, sta bi moglo da bude problem sa operom....I na Operi mi je ova verzija sto si dao. :/
Samo jos da tu namestim da krecu filmovi i to je to!
E, to nije verzija Opere, to je verzija nekog sistema valjda.