Sastavi za osnovnu i srednju školu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koliko samo ova tema ima poseta :???: Ovde su stvari izgleda postale maksimalno ozbiljne... ne traže se saveti već gotovi radovi što pre... možda bi nekome i pomogao ali samo pod uslovom da pronađem stare pesme koje su tu negde na tavanu :roll:
 
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Prvo moram da prebacim BanetuIzKraja:
Ti si otvorio temu ovim rečima:
Ako nekom treba neki sastav, neka to potraži u ovoj temi, a mi ostali ćemo se potruditi da mu ga sastavimo.
Posle niko nikome ništa ne piše, par njih se reklamira da to radi za pare i još zezate decu da ne čitaju. Možda to i jeste tako, sećam se ja svojih lektira i napisa, mada smo mi imali i skraćene lektire. Ali lepo vam je onaj mali rekao: Mogu ja i da pročitam "Antigonu," ali ne znam da napišem tekst o tome.
Na kraju ću zaključiti da ovde niko od neutralnih nije ispoštovao temu.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Čim ova tema ima ovoliko poseta znači da ima potreba za njom... ali nemojte očekivati da mi stariji pišemo umesto vas. Bez obzira koliko nam je svojevremeno to pisanje bilo zadovoljstvo ili ne taj svoj rad i napor cenimo i poštujemo i ne smatramo ga uzaludnim, čak šta više... A drugo mislite li da profesori neće da provale da je neko drugi pisao a taj neko je još i stariji.
Znači, vama niko ne može da zabrani da u ovoj temi postavite zahtev ali zbog svih nas koji smo sve te izazove prošli morate da istrpite i prozivke... a to je za vaše dobro ma koliko vam to sad bilo čudno yes3
 
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Det Rou, potreba očigedno postoji - potreba dece za nekom obećanom pomoći, koju ne dobijaju. Pročitaj uvodni tekst u temu. Ne bi oni tražili nešto što im nije obećano. A onda im u temi ništa ne daju i još ih zezaju, a tvoj komentar stiže odlično, ali malo kasno. Klinci su se već pošteno navukli, a obećana tema ih je izneverila. Ne treba obećavati bez veze.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pročitao sam... dok Bane ne odgovori... mislim da je tema osmišljena da bi đaci pomagali jedni drugima ali to malo teže ide...neko se muči, razbija glavu da izvuče najbolje iz sebe...nije ni realno očekivati da to izbaci i net i podeli sa drugima pa prema tome očekivanja nisu realna i zato ne mogu ni da budu izneverena :dntknw: A ako je neko ipak toliko raspoložen da u slobodne vreme piše za druge svaka čast ali odvojiti sat-dva kreativnog rada za nekoga koga ne poznaješ je ipak previše....
 
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Samo bih te pohvalio, ali nemam više pohvalnica, pa moram ovako da kažem da se potpuno slažem s tobom, uz ogradu mog prekora Banetu, koji je trebalo drugačije da otvori temu. Vidiš koliko je klinaca navukao da poveruju u šarenu lažu.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
5
Sastav za 5. Razred

Treba mi hitno sastav na temu:Ja kao nastavnik srpskog jezikaHITNO HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Član
Učlanjen(a)
13.04.2009
Poruka
16
imam sutra pismeni, tema je MEDJ JAVOM i MEDJ SNOM (Laza Kostic)
sastav treba da ima sledece: TEMA PESME, GLAVNI MOTIV, SPOREDNI MOTIV,PESNICKE SLIKE(navesti i objasniti), STA JE NOVO U OVOJ PESMI(U ODNOSU NA VASE CITALACKO ISKUSTVO), IDEJA I PORUKE!!! to je moja profesorka rekla da mora biti u sastavu! :)
ako moze neko da mi se javi na: nidzamalli@live.com (to mi je i MSN I MAILL... :) )
pismeni mi pocinje oko 12H.... :( ako moze HVALA
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top