Sastajaliste mlatilaca prazne slame

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Svako ima pravo da veruje u sta god hoce,i veoma je glupo da se ljudi mrze zbog verske pripadnosti i slicnih navika.
Hocemo li da mrzimo naprimer nekoga ko skuplja postanske markice?,filatelistu?i slicno...?
Pravi Hriscani treba da pokazu svoje verovanje Biblijskim stihovima,pa i logicnim razmisljanjem,a kad ne mogu,pa ni Isusa nisu prihvatili fariseji,pa sta?
Pravi Hriscani treba da sire ljubav i pozitivno razmisljanje,a ako ne mogu,onda je bolje da se rashlade cim vec hoce :)

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Eto dokaza koliko im je slama usla pod kozu.
Da nisu ljudi pomislio bih da su strasila.
Sto i jesu, jer pisu takve stvari da bi se i strasilo uplasilo kad bi citalo a da poznaje realnost kakva ona jeste.

Ja smatram da oni jesu strasila, ali ne ono dobrocudno iz Zemlje Oz, vec iz nekog horor filma.

Pogledajte prilog 143404
Štosi ovo ti , baš si strašan
преузимање (8).jpeg

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Svako ima pravo da veruje u sta god hoce,i veoma je glupo da se ljudi mrze zbog verske pripadnosti i slicnih navika.
Hocemo li da mrzimo naprimer nekoga ko skuplja postanske markice?,filatelistu?i slicno...?
Pravi Hriscani treba da pokazu svoje verovanje Biblijskim stihovima,pa i logicnim razmisljanjem,a kad ne mogu,pa ni Isusa nisu prihvatili fariseji,pa sta?
Pravi Hriscani treba da sire ljubav i pozitivno razmisljanje,a ako ne mogu,onda je bolje da se rashlade cim vec hoce :)
U pravu si nek vjeruje ko što hoće , pravi mrzitelji su ovaki koji otvaraju ovakve teme .
Za ovake nadrndane preporučila bi aspirin

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
U pravu si nek vjeruje ko što hoće , pravi mrzitelji su ovaki koji otvaraju ovakve teme .
Za ovake nadrndane preporučila bi aspirin

ma nek vjeruje i u leteće mace, špageti čudovište, cthulhua, šta god, ali nemoj to predstavljati kao Evanđelje, niti sebe predstavljati kao "proroka".

Što se pak tiče nadrndanosti tiče, preporučio bih kavu, no oni kavu ne piju.

A kupus ako li se previše uzima, izaziva nadutost i nadrndavanje... još ako li k tomu dodamo "tetkicu" s šeširom, i poker, pucaju ka baluni....

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bolje ocat. S octom mogu doseći ekstaze kakve im je i 'proročica' dosezala. Tako se mogu duhovno sjediniti sa svojom boginjom.

Koja je ocat pila da bi se "približila" Kristu. Da bi Ga imitirala.

Da smo samo svjesni prave namjere koja je nju vodila da čini to što je činila, ne bi smo ni pomislili da njezine sledbenike uopće i tretiramo uljudnom, kršćanskom ljubavlju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovde ne samo da se mlati prazna slama, vec se ta slama zeli prikazati i kao puna zita.

Drugim recima "pravi se zamena teze"

Jer tema nije otvorena da bi osporila pravo nekome da veruje sta god hoce, vec da bi ukazala na to "DA ONI KOJI VERUJU DRUGACIJE KONSTANTNO OSPORAVAJU DRUGIMA DA VERUJU DRUGACIJE OD NJIH"

I to je u redu ako se zasniva na normalnom vidu diskusije argumentima, savetovanju, poucenju..itd.

Ne, ovde mlatioci prazne slame ne diskutuju, vec iznose takve prljave neistine protiv drugih, vredjaju, ponizavaju, ispoljavaju mrznju i progoniteljski duh.

I zato i jesu mlatioci prazne slame, jer pisu sve same izmisljene gluposti, cak i na ovoj temi koja se odnosi na njih.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer tema nije otvorena da bi osporila pravo nekome da veruje sta god hoce, vec da bi ukazala na to "DA ONI KOJI VERUJU DRUGACIJE KONSTANTNO OSPORAVAJU DRUGIMA DA VERUJU DRUGACIJE OD NJIH"

Upravo je tvoja sekta nastala tako što su "mlatači komušine" po američkim kukuruzištima, hodali okolo i urlikali kako je Kristova Crkva otpala i postala Kurva. Dakle, ti si zadnji koji uopće možeš bilo kome prigovarati što govori o onome što su subotari.

Ne, ovde mlatioci prazne slame ne diskutuju, vec iznose takve prljave neistine protiv drugih, vredjaju, ponizavaju, ispoljavaju mrznju i progoniteljski duh.

Iako tebi tvoj "misaono razumski aparat" ne dopušta vidjeti najnotornije činjenice, ja ću ih zbog drugih ipak ponoviti. Dakle, nikakve ja neistine i izmišljotine nisam iznosio, nego sam naprosto citirao Ellen White gdje ona sama iznosi kako je bila ovisnica o alkoholu (alkoholičarka) i kako je kroz paklene muke prolazila boreći se protiv te svoje ovisnosti. Evo još jednom "iz usta" same vaše 'proročice', jer istinu iznositi treba, pogotovo istinu o onima koji su bogohulili i koji su na Kristovu Crkvu nasrtali k'o moralno-duhovni divljaci.

"Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. Svi su mislili da je nemoguće da to preživim. Znate svi da smo se usrdno utjecali Gospodinu, a najgorljivije molitve bile su za moje ozdravljenje. Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. Ovo iskustvo za mene je na mnogo načina imalo veliku vrijednost. Izvojevala sam potpunu pobjedu. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)

Natrag