VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Jesi li ti pri sebi "ja da svesno odbacim istinu"? Jel ti znas da je to "neoprostiv greh"??? To bi znacilo da "namerno idem protiv Boga" a to je greh koji se ne prasta, to je greh protiv Svetog Duha!!!
Jesi odbacio svesno, jer ako si bio Adventista morao si da je spoznas u svim aspektima, i putem reci i duhovno , jer svaki ISKRENI Adventista koji upoznaje istinu, on nuzno biva osvedocen ne samo iz pisane reci, vec i od samog Gospoda.
Ti ili nisi bio iskren, vec si od onih Adventista koji formalno SAMO putem reci spoznaju istinu, ali ne dozive i osvedocenje od Boga, ili si bio upoznao i osvedocen pa si svesno odbacio i stvorio svoje teorije o tome.
Pre je ovo prvo, sto je opet odbacivanje.
I opet kazem, da si prorok ti bi znao ko ti se obraca i da je iskren covek.
Ako si iskren zasto si odbacio istinu, jer iskrenost dovodi do toga da sam Bog da iskustvo osvedocenja u istinu, kao i druga iskustva gde se covek obraca Bogu, predaje mu se, i krece putem posvecenja.
Dakle, kod tebe ima neki problem, a on se moze sagledati u biblijskoj istini o sejanju semena, gde seme koje padne na njivu ne donese rod, vec sotona dodje i krade, sto znaci da ljudi mogu doziveti iskustva sa Bogom, ali potom otpadnu i postanu gori neprijatelji istine nego sto su je pre podrzavali, i takvima po reci Bozjoj dolaze sedam gorih demona istanuju u tom coveku.
Sta me briga za druge kad nisam ja osvedocen?
Onda su i ateisti sa njihove tacke gledista u pravu da Bog ne postoji, jer neki od njih kazu "MI BOGA NISMO VIDELI"
Naime, to mi je licno rekao jedan komsija ateista.
Dakle, ti licno kao i ateistti stavljate sebe kao merilo.
Nisam ja merilo, merilo je Bog , njegova rec, principi po kojima se necije prorocko delo proverava itd..
Uzimajuci sve to u obzir ti nisi prorok.
To je tvoje licno glediste zasnovano na tvojim merilima.
Biblijski koncept prorostva je nesto sto ti nazalost ne poznajes.