Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sa KIME je Šaul razgovarao?Mrtvi pravednici se ne odazivaju iz grobova - jer su mrtvi, i spavaju smrtnim snom, posebno ne nekome ko krsi Bozju zapoves, da se ne bavi vracarstvom, ili spiritizmom, i zanemaruje prokletstvo koje je Bog dao za cinjenje ovih dela.
Dakle, ako neko krsi Bozju zapovest da to ne cini, a on to cini, njega koristi sam sotona, i on se javlja preko te osobe vracara ili spiritiste.
"Kad uđeš u zemlju koju ti Gospod Bog tvoj daje, ne uči se činiti gadna djela onijeh naroda.
Neka se ne nađe u tebe koji bi vodio sina svojega ili kćer svoju kroz oganj, ni vračar, NI KOJI GATA PO ZVIJEZDAMA, ni koji gata po pticama, ni uročnik,
Ni bajač, ni koji se dogovara sa zlijem duhovima, ni opsjenar ni koji pita mrtve.
Jer je gad pred Gospodom ko god tako čini, i za take gadove tjera te narode Gospod Bog tvoj ispred tebe.
Drži se sasvijem Gospoda Boga svojega.
Jer ti narodi koje ćeš naslijediti, slušaju gatare i vračare; a tebi to ne dopušta Gospod Bog tvoj.
Proroka isred tebe, između braće tvoje, kao što sam ja, podignuće ti Gospod Bog tvoj; njega slušajte" ( 5 knjiga Mojsijeva 18. 9-12 )
Imaš tvrdnju!Cinjenica je ta - da se na spiritistickim seansama javljaju demoni.
Biblijsko pravilo je sledece.
"AKO NEKO KRSI BOZJU ZAPOVEST D SE NE BAVI SPIRITIZMOM ILI PRIZIVANJEM DUHOVA, NJEMU SE JAVLJA DJAVO SATANA"