- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Zdravo !Ovako,
1. Koji telefon imaš i da li imaš neki custom ROM?
2. Koliki ti je DPI na telefonu?
3. Koju verziju apk imaš?
Ja koristim ovu navigaciju i po mom mišljenju je uz Garmin Street Pilot najbolja ali treba dosta truda da se sve zajebancije slože i nameste.
Nemam baš toliko vremena za forum ali ti odgovori na ova tri pitanja pa u zavisnosti od toga videću šta dalje da radiš. Inače ponavljam kada se app sredi radi bez greške.
Pozzz
(Napomenuo si mi da si zauzet. Zato, izvini zbog predugačkog komentara. Možeš pogledati samo ovo između crtica, što si me pitao, a ignoriši ostatak. Iako, može i tebi biti zanimljivo ...)
---------------------------------------------------------------------------------------
1. Telefon je Huawei Y300-0100, Android version 4.1.1. U prilogu su verzija (odgovor na *#*#1357946#*#*) i karakteristike telefona (podatak "about phone"). Swisscom je logo pri uključenju. Pošto ne znam kako da proverim da li je neki Custom ROM, mislim da nije, da je Official ROM. Ništa nisam radio na telefonu.
2. Display je 480x800. Negde sam našao podatak da je 233 DPI
3. Verzija Route66 aplikacije je 6.2.14.38.116B932A.F058483
---------------------------------------------------------------------------------------
Pošto sam u komunikaciji sa support Route66, poslao sam im, na njihov zahtev da bi pokušali da reše problem, debug log file. Možda će ti zatrebati, jer možes sam sebi poslati mejl sa debug log fajlom i sam ga analizirati :
enter the code qazwsx in the ‘Search’ field; the text ‘Search(debug)’ will be displayed
Pokrenuo sam aplikaciju, došao do tamnog ekrana sa putem i automobilom, i iz aplikacije im poslao mejl (na adresu koju su dali) u kome je debug log file.
Sada čekam odgovor od njih. Bio je vikend, inače su veoma ekspeditivni.
I ja mislim da je navigacija Route66 sjajna. Profesionalna. Kod mene je "egal" sa navigacijom HERE Maps . Podrška i mape su vrhunske kod ove dve navigacije. Inače, pitanje je koliko je i korisna opcija Follow Me. Jer nije previše pametno gledati u ekran za vreme vožnje. Da se ne desi, dok pratim virtuelni, da "poljubim" neki realni ispred mene ...
Napomenuo bih samo da sam želeo da instaliram najnoviju verziju navigacije sa Play Store, ali nikako mi nije bila dozvoljena trial verzija. Odmah me je slao u kupovinu. Nije problem platiti, ali sam bio nestrpljiv da probam, pa sam zato instalirao verziju aplikacije sa prve strane. Sve funkcije su dostupne. Samo je različita manifestacija opcije Follow Me. I, na kraju, isti telefon koristim i za Sygic (14.7.7) navigaciju, uključim BlackBox i navigacija radi normalno sa online slikom na ekranu, bez kašnjenja, prekidanje slike i sl.
Pozz i hvala !
Prilozi
Poslednja izmena: