Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Просто. Када си задао руту и покренуо навигацију, са десне стране дисплеја на средини кликни на мени а онда у падајућем менију кликни на опцију Follow Me.Kako da aktiviram, podesim opciju Follow Me?
Ako prilikom navigacije nemas opciju onda nece sto je trial verzija.Kako da aktiviram, podesim opciju Follow Me?
Ovako,Nažalost, nema odgovora od članova foruma. Makar da mi neko kaže da ima istu manifestaciju funkcije Follow Me u ovoj navigaciji. Ili da me obavesti da kod njega radi sa on line slikom na ekranu. Da bih znao da li je ovo samo kod mene, ili je to karakteristika verzije...Za sada samo mogu da menjam automobil koji pratim
I dalje smatram da je ova navigacija veoma kvalitetna.
Inače, u ROUTE 66 su zaista profesionalci. Reagovali su na moj mejl sa slikama i evo odgovora koji sam danas dobio:
Naravno, obavestiću ukoliko R&D tim razjasni o čemu se radi...Dear Srboljub,
Please excuse us for the delay in our response.
Your email has been forwarded to our R&D team for further investigation. As soon as we receive a feedback from their part, we will come back to you with a possible solution.
We would like to thank you for your patience and understanding.
Best regards,
Delia
ROUTE 66 Team
www.66.com