Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kremen nije biljnog porijekla. Zašto nisi do sada postavila pitanje tipa jede li se to. Ja bih ti odgovorio, ne, ne jede se ali se žvaće. Eto, pa recite da nisam dobrica.
Izvini, a od kada se predmet žvaće?
Pitala sam te za duvan i on se žvaće zar ne?
To bi moglo da bude i neki lek...Na primer...

Ali si u startu rekao da je predmet u pitanju. Onda nije bilo svrhe da te pitam, da li se jede ili ne?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ali si u startu rekao da je predmet u pitanju. Onda nije bilo svrhe da te pitam, da li se jede ili ne?
Da nije saće?
Pogledaj šta sam u startu rekao. Ne može se drugačije okarakterisati nego kao predmet, mada nije premet u pravom smislu te riječi. Zar kolač nije predmet? Nije saće. Očigledno da se nikada nisi srela sa tim, niti ti je to poznato. Pretpostavljam da je tako. Ponovo pitam, da kažem?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pogledaj šta sam u startu rekao. Ne može se drugačije okarakterisati nego kao predmet, mada nije premet u pravom smislu te riječi. Zar kolač nije predmet? Nije saće. Očigledno da se nikada nisi srela sa tim, niti ti je to poznato. Pretpostavljam da je tako. Ponovo pitam, da kažem?
Ja kada zadam neku reč, uvek na pravi način navodim čoveka ka rešenju. U startu si rekao, grubo rečeno mogao bi biti predmet...To može značiti mnogo šta...Ali sigurno ne da se žvaće...To si već mogao navesti....Možda ni tada ne bi smo pogodili, ali se ne bismo ni glupirali ovoliko dugo...
Reci, šta je u pitanju...pošto se očigledno nisam nikada susretala sa tim...Šta ću....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja kada zadam neku reč, uvek na pravi način navodim čoveka ka rešenju. U startu si rekao, grubo rečeno mogao bi biti predmet...To može značiti mnogo šta...Ali sigurno ne da se žvaće...To si već mogao navesti....Možda ni tada ne bi smo pogodili, ali se ne bismo ni glupirali ovoliko dugo...
Reci, šta je u pitanju...pošto se očigledno nisam nikada susretala sa tim...Šta ću....
Najjednostavnije rečeno to je žvaka! Od posebne vrste smole, isključivo sa omorike. Ta se smola žvaće i za kratko vrijeme se pretvori u pravu žvaku, sa izuzetno lijepim mirisom. Ponaša se i ima osobine iste kao i sintetička žvaka.

Sad ti postavi novu riječ.

Natrag