Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja očekujem da će se dum pojaviti. Ako se to ne desi, neću dozvoliti da ti mučiš svoj mozgić, ima on i drurgih problema, zar ne?Sta cemo sad!Dum je otisla,a to znaci da cu ja morati da patim i mucim svoj mozgic!:cray::cry::sad::--|:swoon:swoon2suicide_fool-editwackoshout..................................
E, računaj da imaš jedan manje! Mogu misliti kakvo olakšanjeDa,ja sam vrloooo komplikovana osoba sa punooooo problema!![]()
Ne, nije pomoćno sredstvo, nije ukras. Ima upotrebnu vrijednost, odnosno, služi nečemu. Nije vezan za posao. Kada se upotrebljava, nosi se uz sebe, naravno. E, za plod... ne bi se moglo reći da je plod. Recimo produkt.Ne, ne odustajem. Nije prvi put da negde zakočimo....
Nije mi jedna stvar jasna kod tog predmeta. Nije nikakvo pomoćno sredstvo, nije ukras...
Da li taj predmet ima uopšte neku upotrebnu vrednost, odnosno služi li to nečemu?
Ako služi, da li je vezan za neki posao ili se jednostavno nosi uz sebe?
Da li je u pitanju neki plod neke biljke...
Eto vidiš, ipak sam došla do nečeg...Ne, nije pomoćno sredstvo, nije ukras. Ima upotrebnu vrijednost, odnosno, služi nečemu. Nije vezan za posao. Kada se upotrebljava, nosi se uz sebe, naravno. E, za plod... ne bi se moglo reći da je plod. Recimo produkt.
Još uvijek imaš problem, mada se približavate.... Ukras nije.Ne mogu da povezem nista............nelogicno mi je da nije ukras,onda bi mogao biti neki ukras u cilibaru ili tako nesto...
Nije duvan. Taj se predmet ne izrađuje niti obrađuje. Nebitno je ko ga koristi. Može svako.Eto vidiš, ipak sam došla do nečeg...
Da li je u pitanju duvan?
Da li je u pitanju predmet ručne izrade ili ne?
Da li to koriste i deca ili je nebitno?