- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Da li se to nosi u džepu?
Ili možda oko vrata?
Ili možda oko vrata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto, ni ti nikako da postaviš pravo pitanje. Ne nosi se oko vrata. Može se nositi u džepu kad nije u upotrebi... sad zamo izvedi zaključak!Da li se to nosi u džepu?
Ili možda oko vrata?
Kremen nije biljnog porijekla. Zašto nisi do sada postavila pitanje tipa jede li se to. Ja bih ti odgovorio, ne, ne jede se ali se žvaće. Eto, pa recite da nisam dobrica.Mogao bi biti kremen, ali to nije biljnog porekla...
Da li je u tom nekom smislu?
Izvini, a od kada se predmet žvaće?Kremen nije biljnog porijekla. Zašto nisi do sada postavila pitanje tipa jede li se to. Ja bih ti odgovorio, ne, ne jede se ali se žvaće. Eto, pa recite da nisam dobrica.
Da, žavće se i duvan, ali nije duvan. A, ne razumijem ovo pitanje - od kada se žvaće? Da kažem?Izvini, a od kada se predmet žvaće?
Pitala sam te za duvan i on se žvaće zar ne?
Ali si u startu rekao da je predmet u pitanju. Onda nije bilo svrhe da te pitam, da li se jede ili ne?Da, žavće se i duvan, ali nije duvan. A, ne razumijem ovo pitanje - od kada se žvaće? Da kažem?
Pogledaj šta sam u startu rekao. Ne može se drugačije okarakterisati nego kao predmet, mada nije premet u pravom smislu te riječi. Zar kolač nije predmet? Nije saće. Očigledno da se nikada nisi srela sa tim, niti ti je to poznato. Pretpostavljam da je tako. Ponovo pitam, da kažem?Ali si u startu rekao da je predmet u pitanju. Onda nije bilo svrhe da te pitam, da li se jede ili ne?
Da nije saće?
Ja kada zadam neku reč, uvek na pravi način navodim čoveka ka rešenju. U startu si rekao, grubo rečeno mogao bi biti predmet...To može značiti mnogo šta...Ali sigurno ne da se žvaće...To si već mogao navesti....Možda ni tada ne bi smo pogodili, ali se ne bismo ni glupirali ovoliko dugo...Pogledaj šta sam u startu rekao. Ne može se drugačije okarakterisati nego kao predmet, mada nije premet u pravom smislu te riječi. Zar kolač nije predmet? Nije saće. Očigledno da se nikada nisi srela sa tim, niti ti je to poznato. Pretpostavljam da je tako. Ponovo pitam, da kažem?
Najjednostavnije rečeno to je žvaka! Od posebne vrste smole, isključivo sa omorike. Ta se smola žvaće i za kratko vrijeme se pretvori u pravu žvaku, sa izuzetno lijepim mirisom. Ponaša se i ima osobine iste kao i sintetička žvaka.Ja kada zadam neku reč, uvek na pravi način navodim čoveka ka rešenju. U startu si rekao, grubo rečeno mogao bi biti predmet...To može značiti mnogo šta...Ali sigurno ne da se žvaće...To si već mogao navesti....Možda ni tada ne bi smo pogodili, ali se ne bismo ni glupirali ovoliko dugo...
Reci, šta je u pitanju...pošto se očigledno nisam nikada susretala sa tim...Šta ću....