Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma, ne znam ja mnogo toga. Nemoj da citiram Sokrata:blum3:Tačno. Da li ima nešto da ne znaš ?
Čisto pitam, da mi bude lakše...![]()
Ma nije što nema ivanjuške, nego je i PYC nestao...Da li hvataju zalet?
Jurivaka, postavi novu reč![]()
Prvo, mogu misliti kako će Ivanjuška ovo ''Šta da ti zadam'', protumačiti.....Ma, ne znam ja mnogo toga. Nemoj da citiram Sokrata:blum3:
Šta sad da ti zadam..., evo: jarmenjak
Ih, pa nije teško pretpostaviti ivanjuškinu interpetaciju. Ona je sad vjerovatno u potjeri za svojim idolom, pa kad to sredi, vratiće se i čućemo jePrvo, mogu misliti kako će Ivanjuška ovo ''Šta da ti zadam'', protumačiti.....
Ne znam šta je, ali obzirom na naziv, moguće je da ima neke veze sa nama dragim jarmom.
Da li je predmet u pitanju? Da li je od drveta ili metala?
Nemoj Ivanjuška tako da tumačiš, nego mi pomozi jer još malo idem da pajkim...Protumačiću onako kako je i napisano.Kako drugačije!
Ja ću čekati da neko drugi postavi reč,pa ću se uključiti u pogađanje.
Riječ ima veze sa jarmom - grubo rečenoPa dobro. Nisi mi rekao ili li veze sa jarmom?
I da li je to predmet koji ima neku upotrebnu korisnost, mislim u smislu da služi nečemu?
Nemoj Ivanjuška tako da tumačiš, nego mi pomozi jer još malo idem da pajkim...
A reč, nemam pojma, samo natucam...
Stvarno nemam pojma. Po nazivu se vidi da je moja omiljena oblast u pitanju. Da li je to nešto na ili u jarmu?Riječ ima veze sa jarmom - grubo rečenoRekao sam da jeste predmet. Sad samo postavi pravo pitanje.
Ma nisam tačno odgovorila. Pomaži bre, hoću da lalam...Nema potrebe da ti pomažem,vidiš da si tačno odgovorila,nego neko ne čita pažljivo postove.
A i nema smisla da se samopozivam.:???: