Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pretpostavljam da je nakvasati, narasti.
Ne. Evo još jedna pomoć.. Verovatno si gledao kako pekari ubacuju testo u pećnicu... Video si to na TV-u.
Priseti se...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Prvo,trebalo mi je pola sata da isčitam sve što ste ispisali.
Drugo,toliko spamujete,ljubomora,moljac,komplimenti pršte na sve strane.:roll:

Treće i ne manje važno...da,čekala sam te na nišanu,ali zbog onoga što si uvažio Nadin odgovor pre nego moj.:D
Ja osvetoljubljiva,ma neeee,odakle ti ta ideja.Ja sam svoj ego nahranila i sad mogu da idem dalje.:dance2::dance2::dance2:

Da li je ovo lopar ?

AV4965.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Izvini Ivanjuška, meni to liči na lopatu:D

Reci mi namenu, te tvoje lopate...Možda je to, to samo u vas drugačije izgleda...
I ne čantraj, ne mogu da te slušam...:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Lopata za ubacivanje testa u peć.

Ne znam zašto se ti osećaš prozvana,kad se sve negativno odnosilo na ...znaš već koga..onog čije se ime ne izgovara glasno.:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Lopata za ubacivanje testa u peć.

Ne znam zašto se ti osećaš prozvana,kad se sve negativno odnosilo na ...znaš već koga..onog čije se ime ne izgovara glasno.:D
Ma foliram se :roll:, bre pa tebi sve čovek mora da crta...Naravno, zanmo čije je to ime...Ali ćemo to prećutati, zbog ''gumice''
Tačno, lopar je neka vrsta lopate za ubacivanje testa u pećnicu i uglavnom je skroz od drveta...Ne znam gde nađe ovu..

Ivanjuška postavi novu reč.

p.s.Uskoro moram da te napustim...Do večeras!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ova je jedina koju sam mogla na brzinu da pronađem.Ni lopate nisu ko nekad.

Znam da se zezaš.Dzaba smajlići,nekad se pogrešno protumači ton.:)
Popušimo lulu mira,dok se neko ne vrati i ne zloupotrebi naš trenutak slabosti.

pipe5.jpg

I ja moram da idem,postaviću reč večeras.U poverenju,moram do babe.yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ova je jedina koju sam mogla na brzinu da pronađem.Ni lopate nisu ko nekad.

Znam da se zezaš.Dzaba smajlići,nekad se pogrešno protumači ton.:)
Popušimo lulu mira,dok se neko ne vrati i ne zloupotrebi naš trenutak slabosti.

pipe5.jpg

I ja moram da idem,postaviću reč večeras.U poverenju,moram do babe.yes3

Želim nedvosmisleno izjašnjenje i objašnjenje, ko treba da puši ovu lulu? Kome je to ponuđeno i iz kojih razloga? Gdje sam ja tu? Nešto ste mutile i tračale iz leđa, pa sad želite sva zamazati lulom mira! Moraću duboko da razmislim hoću li povući dim iz te lule:thinking:

Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
171
Ne znam da li je ovo bitka riječima samo za odabrane ljude, al' rad sam i ja pitati nekog da mi odgovori (pošto me zanimaju dijalekatske razlike - to mi je struka, inače) da li zna šta su KOMUŠA i ŠTEKDOZA. Pa, ako ste radi...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne znam da li je ovo bitka riječima samo za odabrane ljude, al' rad sam i ja pitati nekog da mi odgovori (pošto me zanimaju dijalekatske razlike - to mi je struka, inače) da li zna šta su KOMUŠA i ŠTEKDOZA. Pa, ako ste radi...
Nije ovo tema ni za kakvo odabrano društvo, nego za svakoga člana Foruma, koji je zainteresovan da u njoj sudjeluje. Samo, ako si pogledao uvod u temu, ova tema ima neka pravila. Postavljamo manje poznate i stare riječi, (ne i vlastite imenice i strane riječi) odgonetamo njihovo značenje, i onaj ko odgonetne, postavlja novu riječ. Ako si zainteresovan, dobro došao da se zabavljamo. Samo sada ne možeš postavljati svoje riječi dok to pravo ne osvojiš u "ljutoj borbi":D Trenutno je na redu ivanjuška da zada novu riječ.

Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
171
Pošteno, Jurivaka! Hvala što si našao za shodno da me obavijestiš o izvjesnim pravilima, jer ja nisam imao dovoljno strpljenja da ih sve pročitam. Oprosti novaku! Dobro, strpljivo ću čekati svoj red... mada u igrama ovog tipa i nisam nešto...

Natrag