Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, znaš šta, muka mi je od livada...Kad' ćeš bre jednom da svratiš u kafanu ili na primer negde u tržni centar... Ne izlaziš iz njiva, livada, pekara, mlinova. Nađi neku mlađu i savremenu babu...Brate, ova sad je baš staromodna...:D
Da li je taj predmet, deo nekog alata, tipa kosa, grabulje, ili su sve te alatke zajedno?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Potpuno si u pravu,zaboravila si da dodaš tkanje.:D

Ne,ne,ne i ne.sorry

E,molim te objasni mi ovo oko pakovanja trave.wacko2 Ili pričaš o luli mira?:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Čekaj, to je opet nešto za skupljanjem trave.
Da to nije onaj drveni stub koji ide kroz sredinu sena?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Potpuno si u pravu,zaboravila si da dodaš tkanje.:D

Ne,ne,ne i ne.sorry

E,molim te objasni mi ovo oko pakovanja trave.wacko2 Ili pričaš o luli mira?:D
E, jesi se ti ispizmila na mene, samo da mi je znati zašto? A lula mira..., ništa:D
Sad tražiš dlaku u jajetu. To bi trebalo biti smotana gužva pokožene trave ili napakovana na drugi način - bala.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Pa što lepo ne kažeš,bala,pa da te razumem. E,što mi nije drago,ups,žao što si pogrešno odgovorio.:D

Evo ti jedan :give_rose:

Nado ništa oko sena.
Jaka ova lula,čim sam ja ovoliko popustljiva!:roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Čekaj: predmet je u pitanju i to drven...Koristi se na livadi, a nije u vezi sena...Nije deo alata...Da li si ti sigurna šta si postavila?:D

Da li je u pitanju neki predmet od pruća?

Znaš Ivanjuška, ja kada zadajem reč, meni sve teško oko srca...Dok vi pogađate mene seta prožima. A ti pašče jedno, raduješ se kada nemamo pojma...Gde će ti duša...Štreca li te srce...:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Čekaj: predmet je u pitanju i to drven...Koristi se na livadi, a nije u vezi sena...Nije deo alata...Da li si ti sigurna šta si postavila?:D

Da li je u pitanju neki predmet od pruća?

Znaš Ivanjuška, ja kada zadajem reč, meni sve teško oko srca...Dok vi pogađate mene seta prožima. A ti pašče jedno, raduješ se kada nemamo pojma...Gde će ti duša...Štreca li te srce...:D
:lol::lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šmrc,savladale me emocije.Kako je ovo tugaljivo. :cry: Ja nemam srce.:evil:
A ti Jukice,ja tebi poklanjam cveće a ti njoj zahvalnice,dobro,dobro.:bomb:

Ne znam samo što se čudim,slično se sličnome raduje!:D

I daaaaaaaaa,od pruća je,kad već moraš da znaš!:yea:

A ti spameru.....Primer...,lepo.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma, ivanjuškice, morao sam se smijati onom "pašče jedno" - suze su me zalile. E zahvaljivo sam što me je tako nasmijala a ne samom epitetu. Da znaš da ja i tebe volim kao i dum. Evo ti dokaz:air_kiss:

Natrag