Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška, ne znam zašto, ali imam takav osećaj da gledaš negde iz prikrajka i dozvoljavaš da 4 sata čamim čekajući...Ja te ovom prilikom zamoljavam da postaviš novu reč, a zauzvrat ću ti napravim šnenokle. Pa ti sad vidi...:):):)

A ovom seljoberu ću da kažem, ako misli da se pojavljuje sa ovako lakim rečima kao štekdoza ili komuša, bolje ništa da ne prilazi, zato što smo mi profesionalci iskaljeni i te reči su suviše lake za nas.

Štekdoza-utičnica za strujno napajanje
Komuša-komina kukuruza

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Seljoberu pozdrav!:)
Kako ti je naš urednik već rekao,dobro ti nama došao. Ovde ne igramo na poene,ponekad neko dobije neki poklončić,...uostalom,ako ostaneš sa namam videćeš i sam!

Daklem,moj red!
Čisto ako nekog interesuje,baka je u odličnoj formi(seljoberu,baka je moje tajno oružje sa svojim starim rečima).:D

Evo nešto lako za početak,a te lule mira...će vidimo.Uostalom Če ti si na radnom mestu,a tu je zabranjeno pušenje.:???:

Nova reč gužva. I nemam pojma na kom slovu je akcenat.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E dobro me podseti, da seljoberu ipak poželim dobrodošlicu, nema smisla...Pa dobro ti nama došao :), i dobro se ''naoružaj'' rečima.

Da li je ta tvoja gužva, možda pita gužvara?
A ako nije, onda da li je predmet u pitanju?:)

Ivanjuška, kako je baka, šta kaže...Kako joj je zdravlje...Kako se oseća?
Obavesti ti nas, mi volimo da smo u toku:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Hvala na pitanju,baka ,ko zmaj!:yea:

Baš sam nešto raspoložena večeras,i mogu ti reći da se gužva ne jede,mada bi mi legla jedna gužvara.:D
Jeste predmet.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zdravo zveri i nemani?:D
Da li je taj tvoj predmet od drveta, metala, stakla...platna...?
Da li se koristi u kući ili van?

Ta vest , da je baka kao zmaj, me i ne veseli baš:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ti to izgleda ne želiš da čitaš ono što ti ne odgovara.E pa za tvoju informaciju po 100 put ,baba je ,da kucnem u drvo,odlično!:yea:
Ispravljaj ti do mile volje,ja sam oko sokolovo,sve sam videla.:D:D:D

Drvo,napolju.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ti to izgleda ne želiš da čitaš ono što ti ne odgovara.E pa za tvoju informaciju po 100 put ,baba je ,da kucnem u drvo,odlično!:yea:
Drvo,napolju.
Ako, ako....volimo mi bakicu:???::???::???:
E nemoj mi reći da je ta tvoja reč opet sa njiva i livada.
Reci ti tvojoj drugarici šta je u pitanju, njiva ili livada, ha?:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ih bre,čitaš me ko bukvar!:D
Kad bi mogla da slažem pa kažem da je njiva u pitanju,ali ne mogu...livada je.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Eto i mene ubrzo..., da se slučajno ne biste zabrinule - znate, ja imam i neke druge poslove ovdje:dntknw:
A mislim da znam šti je gužva, ali ako pogodim, morao bih se prikovati ovdje da vam odgovaram.
Ivanjuška, smuvali si nešto sa onom lulom:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Znala sam ja da ti znaš.Pa nisi dzaba onolike letnje raspuste provodio kraj gužve.
Samo ti nastavi sa poslom,treba isčitati sve one tekstove.
Posle dođi na po jednu.Nek ide život!

Natrag