E moja Ivanjuška, ne vodim ja polemiku sa Jurivakom samo ovde, već i na drugim temama...Ja sam jednostavno ''mobingovana''...Moram da ti se žalim...pošto su moja prava totalno zanemarena...
Što li se ti žališ ivanjuški, da mi je znati? Ništa ti ona tu ne može pomoći. Nego, ako su ti prava ugožena, žali se.... meni!!! A, među nama rečeno, ja sam vrlo bolećiv, ima o'ma da ti dam sva pravayes3
Srećom da je ovo ''virtualni''svet...Da smo negde bliže, verovatno bi se tukli svaki dan...
Možda je to samo privid? Krivo oglealo! A znaš i onu narodnu: ko se voli taj se svađa:lol:
Bog je to uvideo i zbog ovakvih kao što smo mi, izmislio je svet interneta...Hvala ti Bože...:clapping:
Bog nije izmislio internet da se ljudi svađaju, nego da se druže i zabavljeju! Čak je i eksplicitno to naredio: "Ljubi bližnjega svoga..."

I kako ja da pogađam reči, kada čovek ima 1001 rečnik...Naoružan do zuba...A ja nemam ni jedan:help: ....I eto ti...
E, da znaš da sam rječnik uzeo u ruke kada je trebalo da za tebe potražim objašnjenja za bardak..., pa ti sad vidi.
Da li je taj tvoj čovalduz, predmet ?
(Bože, mene ova tvoja reč podseća na ''....guz''
Baš zanimljiva asocijacija.
Jeste, to je jedan predmet.