- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Hm...Da li je u pitanju alat, ili je predmet koji se koristi u kući...?:thinking:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim, erinija, da si pogodila. Tačnije, fučija je drvena posuda zatvorena sa svih strana, u kojoj se nosila voda. U nekim krajevima to zovu bremom. Ali, tvoj odgovor mora potvrditi ivanjuška, jer je ona postavlila pitanje.Fučija je drvena kaca...mislim da jeste![]()
Da bih sebi mogla da objasnim neke stvari koje mi se ceo život ponavljaju, ja sam morala da se ''oslonim '' i na pseudonauku, jer niko drugi nije umeo da mi objasni zašto me ''neki'' horoskopski znak proganja ...:vorred: osim, ako ti nemaš neko naučno objašnjenje za to!!! :dntknw:Ps. Napomena za neke dame: Astrologija je pseudonauka:acute:
Reč je tipičan turcizam...
Mi to ovde kažemo, džas, džaba...Kada hoćemo da kažemo da je nešto totalno obezvređeno...I obično se ove reči zajedno koriste...
Da li je u kontekstu koji sam navela ili reč nema veze sa tim? Mada znam da se džas može koristiti i u nekom drugom kontekstu...smile3