- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Hm...Da li je u pitanju alat, ili je predmet koji se koristi u kući...?:thinking:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim, erinija, da si pogodila. Tačnije, fučija je drvena posuda zatvorena sa svih strana, u kojoj se nosila voda. U nekim krajevima to zovu bremom. Ali, tvoj odgovor mora potvrditi ivanjuška, jer je ona postavlila pitanje.Fučija je drvena kaca...mislim da jeste
Da bih sebi mogla da objasnim neke stvari koje mi se ceo život ponavljaju, ja sam morala da se ''oslonim '' i na pseudonauku, jer niko drugi nije umeo da mi objasni zašto me ''neki'' horoskopski znak proganja ...:vorred: osim, ako ti nemaš neko naučno objašnjenje za to!!! :dntknw:Ps. Napomena za neke dame: Astrologija je pseudonauka:acute:
Reč je tipičan turcizam...
Mi to ovde kažemo, džas, džaba...Kada hoćemo da kažemo da je nešto totalno obezvređeno...I obično se ove reči zajedno koriste...
Da li je u kontekstu koji sam navela ili reč nema veze sa tim? Mada znam da se džas može koristiti i u nekom drugom kontekstu...smile3