Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovo gore , ''trči, beži'', to sam čula i još od nekoga...A u kom kontekstu si ti to rekla, ha?

Ma dobra si...Neki koji su mislili da su ''bistriji'', nisu mogli odmah da pogode...:lol:
Blizu si. Služi za skupljanje sena...A kusalo je deo te alatke!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ovo gore , ''trči, beži'', to sam čula i još od nekoga...A u kom kontekstu si ti to rekla, ha?

Ma dobra si...Neki koji su mislili da su ''bistriji'', nisu mogli odmah da pogode...:lol:
Blizu si. Služi za skupljanje sena...A kusalo je deo te alatke!

Sad će tebe Draga Saveta da nasvetuje.
Ja ti prenosim lično iskustvo,meni nije imao ko oči da otvori.Samo da zatvori,hihihi:black eye:
Prvo pitaj koji je horoskopski znak,pa onda odluči da li ćeš nastaviti priču.:D

I da se vratim na temu da ne bih bila opomenuta!!!

Da li su to zubci od grabulja?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad će tebe Draga Saveta da nasvetuje.
Prvo pitaj koji je horoskopski znak,pa onda odluči da li ćeš nastaviti priču.I da se vratim na temu da ne bih bila opomenuta!!!

Da li su to zubci od grabulja?
Ne, nisu zubci od grabulja...Vrlo si blizu...Ima veze sa grabuljama i zubcima...A taj deo ima svoju funkciju...

Ma znam ja šta su ''Škorpije''...Nemam ja problem sa njima, nego oni sa mnom...A samo na takve nalećem. Do te mere me takvi ''nalaze'', da sam svoj slučaj počela da proučavam kroz knjige iz numerologije i astrologije...:D...Ali pobegnem, brza sam ja...:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Vazno da si pronašla sistem RHB zaštite!

Da li su to neki graničnici?
Tanka sam po tom pitanju,ali mi se čini da ću morati da potražim slike sa vidim koji je to detalj?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam na kakve si graničnike mislila, ali evo ispod su drvene grabulje...I taj se deo vidi...A nije drška..., a ni zubci...
31WE6H1C81L._SL500_AA300_.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ja nisam gentlemen k'o neko,ali kako sad da odgovorim?Sve si rekla!
Postavi novu zabunetku!:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kusalo je deo koji drži zubce (odnosno ovaj deo u koji se stavljaju zubci)...I odnosi se na drvene grabulje.
I ti si meni pomogla (kutija za hleb, sećaš se)...
Ivanjuška, postavi novu reč :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šta da ti kažem,sama si to tražila!

Fučija je nova reč ,i nema veze sa žitom.:D

Natrag