Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Opet si stavio dva posta jedan za drugim...Naravno ti ćeš to da središ...He, he ,he..
Pa ako si znao šta znači...Trebao si je reći..Šta ima veze...Reč nije teška...

Bože sačuvaj, ponekad se pitam, da li Jurivaka spava uopšte. U 1 i 33 napisao post, a u 8 i 31 je izmenio post...Sad mi je jasno...Njgova ''istorija'' je vezana za PC....:D

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Opet si stavio dva posta jedan za drugim...Naravno ti ćeš to da središ...He, he ,he..
Pa ako si znao šta znači...Trebao si je reći..Šta ima veze...Reč nije teška...

Bože sačuvaj, ponekad se pitam, da li Jurivaka spava uopšte. U 1 i 33 napisao post, a u 8 i 31 je izmenio post...Sad mi je jasno...Njgova ''istorija'' je vezana za PC....:D

E, ne možeš ti a da Škorpiji ne staneš na rep! Ok. ali sve do jednom....:aggressive: A, ako ti je jasno da je moja "istorija" vezana za PC, trebalo bi ti istovremeno biti jasno da to nije nikakav kompliment za objekat "prave istorije". Dakle, Jurivaka je nevin!:D Osim toga, ni ti mi, izgleda, ne stojiš najbolje sa "istorijom", a da si nevina kao Jurivaka, nisam baš siguran:blum3::blum3::blum3:
A sad ću iz inata da odgonetnem tvoju riječ.
Stupa ima dva značenja. Jedno je kad označava drvenu napravu kojom se gnječi lan ili konoplja i pretvara u vlakna, a drugo je kada označava drvenu ili kamenu izdubljenu posudu u kojoj se mrve žitarice i sl. Ovo zadnje se još zove i avan.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, ne možeš ti a da Škorpiji ne staneš na rep! Ok. ali sve do jednom....:aggressive: a da si nevina kao Jurivaka, nisam baš siguran:blum3::blum3::blum3:
A sad ću iz inata da odgonetnem tvoju riječ.
a drugo je kada označava drvenu ili kamenu izdubljenu posudu u kojoj se mrve žitarice i sl. Ovo zadnje se još zove i avan.
Prvo nemoj da pretiš inače:aikido:
Drugo, nijedna istorija nema potpuno ''nevinih''...A svaka dobra istorija ima i svoje ''rezove'', koji su se dešavali iz nekih ''viših''razloga...smile3

Svako ko zna značenje reči, treba da kaže...Ovo je igra... Avan je tačan odgovor, odnosno na avan sam i mislila...Ovde se avan naziva i stupa...

Jurivaka, postavi novu reč!;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne prijetim, samo se branim. A to je legitimno u svakoj "Istoriji"yes3
A sad ću ti, ovako istorijski isfrustriran, postaviti riječ, pa odoh na "godišnji odmor", jer debelo sumnjam da ćeš je rješiti dok se ne vratim.

Dakle, nova riječ je: škrabija

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sama reč škrabija asocira na neko škrabanje, odnosno pisanje...
Može biti radni stočić ili ormarić...Bilo bi lepo da se vratiš sa g.o.smile3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pa, sad, nema veze sa pisanjem, a ovo drugo...hm, mogla bi se naći neka veza. Priznajem, iznenadila si me...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Svaka čast! Mislio sam da nećeš pogoditi nikada. Bravo, baravo, bravo!:yea:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Svaka čast! Mislio sam da nećeš pogoditi nikada. Bravo, baravo, bravo!:yea:
Pravilo br. 1: Nikada ne možeš proceniti čoveka na osnovu ''iskazanih mišljenja'' na Web stranama.
Pravilo br. 2: Nikada ne potcenjuj protivnika...Pogotovo ne ovog...t.j.mene...
Pravilo br. 3: Ovako bi komentarisao ''paun'' svoj uspeh...malo nadmeno i sa visine...
Pravilo br. 4 : Zaboravi na pravila br. 2 i 3 ...To nisam ja govorila, nego, tako bi likovao ''paun'':roll:

Tačka 5, hvala za bravo.:) E, da ga i ja dobijem od tebe...smile3

Nova reč:Šta je KUSALO?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pouka br. 1 - Ti si prvo pravilo već prekršilayes3
Pouka br. 2 - Nikada ne precjenjuj sebeyes3
Pouka br. 3 - Ne kiti se tuđim perjemyes3

Kusalo? Kašika ili kutlača.

Poslednja izmena od urednika: