LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Obzirom da ''škorpije'' odlično poznajem, imam dosta prijatelja (da u tvojoj glavi ne praviš neke druge kombinacije), ono šta sigurno glasi za njih prvo je :'' Ja sam paun, volim da se hvalim i šepurim'', a drugo : ''Ja volim da patim i najveći sam paćenik na svetu''...Ovo može da boli, ali je zaista istina..., naučno dokazana...ha...Ja rekoh pa šta bi, bi...Nema ljutiš...A Ivanjuška će potvrditi...

Da li je taj predmet ''ručni rad''?
Istina je za ono prvo - ja sam paun,:acute: a za ono drugo nije, nisam nikakav paćenik, a treće, horoskopi su zamlaćivanje pameti.

Moglo bi se reći da je ručni rad. Ljudi ga rade rukom.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidi ti nas,kako slično razmišljamo.To je valjda prirodni način odbrane od toliko mi dragih Škorpija.
Dozvoli da dopunim tvoje izlaganje sa kojim se potpuno slazem.Jedan mali detalj.Uvek su u pravu!:D
Žao mi je što nisi malo bliže da ''skoknem'' do tebe, pa da ih lepo ''izogovaramo'' ...:D
E ono jutros što sam rekla da sam u podznaku Ovan, pravi problem, jer upravo on ne dozvoljava da Škorpija uvek bude u pravu...I tu je problem...:blum3:

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Istina je za ono prvo - ja sam paun,:acute: a za ono drugo nije, nisam nikakav paćenik, a treće, horoskopi su zamlaćivanje pameti.
Možda nisi paćenik, ali tvoje pesme mnogo govore o tebi...Prelistaj malo stihove...Ljutio se ili ne prilično sam u pravu...

Da nije korpa od pruća?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Žao mi je što nisi malo bliže da ''skoknem'' do tebe, pa da ih lepo ''izogovaramo'' ...:D
E ono jutros što sam rekla da sam u podznaku Ovan, pravi problem, jer upravo on ne dozvoljava da Škorpija uvek bude u pravu...I tu je problem...:blum3:
Eh, da mi samo staneš na rep:lol:
Ko to mijenja svoje postove???????????????????
I reci mi gdje si vidjela ditirambsku poeziju, to jest, koga pjesnika poznaješ koji je pisao ditiramb? Poezija je...ma zašto da te ja učim?

Nije korpa od pruća, ali ja nisam Ovan (mislim na horoskopski znak) pa ne mogu da vas puno mučim. To jeste nešto od pruća.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa sama činjenica da si pesnik, mnogo govori o tebi...Svi pesnici su tužni i pate...Hteo ti to da prihvatiš ili ne...

Pa ovako: koliba od pruća, stolica i sto od pruća, metla...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ivanjuška, vrlo si blizu. Još malo razmisli.
Dumspirospero (uh, dok ovo napišem...) eto, da si drug mijenjala bi nick, da se ne mučimo. Jesu svi pjesnici tužni, ja ne prestajem plakati za lišćem koje opada baš ovih dana.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ipak će biti nešto sto se obavija,koliko mi se čini.
Da li je kapija?

I nemoj biti tužan zbog lišća,naučnici su dokažali da se drveće tako oslobadja otrova.
Pošto menjanje nicka nije džabno,a ja para nemam mogao bi se neko ponuditi da pokloni svoje znojem natopljeno zlato da se više ne patimo.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bože, za šta ti sve možeš da plačeš...

Ne znači mi ni nick ni avatar...Skrati na Dum...to rade i ostali...Ne mogu sad da ga menjam...Takav je kakav je..šta ću..
Žao mi bude kada ne pogodim reč...A uglavnom usmerim sve kako treba, a ja promašim i sad mi više ništa ne pada na pamet...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ipak će biti nešto sto se obavija,koliko mi se čini.
Da li je kapija?
He,he,he! Kapija se baš ne obavija! Vrati se na ogradu.

Bože, za šta ti sve možeš da plačeš...

Ne znači mi ni nick ni avatar...Skrati na Dum...to rade i ostali...Ne mogu sad da ga menjam...Takav je kakav je..šta ću..
Žao mi bude kada ne pogodim reč...A uglavnom usmerim sve kako treba, a ja promašim i sad mi više ništa ne pada na pamet...
Ne mogu nikako da te zovem Dum! Čuj, Dum!? Kako to samo zvuči. A. vidiš li ti Ivanjuške. Opljačkala bi me! Ipak, stoji ono: "Vrana vrani..."

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma nebitno je kako zvuči. Ja da sam htela da prezentujem sebe kao neku ''privlačnu lepoticu'', ja bih stavila neki sexi avatar, sa primamljivim nickom, tipa hope, anđela, tajanstvena ili džuli..., ili monika..mislim..

E sad stvarno odustajem...Moram da idem...Ostaće mi reč zagonetka, do sutra...

Reč još nije odgonetnuta... E jes' vala i '' Bosanac '' zavukao...Sve smo nabrojali, nema više...Eto ostao je još samo, tor od pruća...mislim...

Poslednja izmena:
Natrag