Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da li je ovit neki proizvod ?
I još nešto,vidim toleranciju,samo da znaš da sam memorisala u HD.Pa ako ne budeš pravišan,eto mene ,Čučuk Stane.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ovit jeste ljudska tvorevina.
A šta je ovo "previšan", majke ti?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nije previšan,već pravišan,a trebalo je biti pravičan.
Kao što sam i mislila imaš dvostruke aršine....

Da li je mlečni proizvod?

Nado,gde nestade?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sestro slatka,postavio je reč.:D

Ili je meni nešto promaklo.
Spavam na času...t.j.radim nešto za drugim računarom, a ovde samo virkam... povremeno...
Videla sam Ovit, ali nekako nije lepo postavljena reč...pa sam pomislila da je ostatak od neke rečenice(duhovit), koju gospodin nije lepo obrisao, pošto sve vreme briše, ispravlja, čak je i u moj prethodni post ušao da nešto izmeni...mislim. Malo me strah, da mi ne poremeti smisao neke rečenice....Šta će ljudi da misle o meni?

Da li je u pitanju predmet ili ne?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Spavam na času...t.j.radim nešto za drugim računarom, a ovde samo virkam... povremeno...
Videla sam Ovit, ali nekako nije lepo postavljena reč...pa sam pomislila da je ostatak od neke rečenice(duhovit), koju gospodin nije lepo obrisao, pošto sve vreme briše, ispravlja, čak je i u moj prethodni post ušao da nešto izmeni...mislim. Malo me strah, da mi ne poremeti smisao neke rečenice....Šta će ljudi da misle o meni?

Da li je ovit reč za neki predmet ili za neki osećaj ili možda karakternu osobinu, ha?
Jao, ti stvarno spavaš. Pa več rekoh da je ljudska tvorevina.
Ivanjuška nije mliječni proizvod.

Ps. Ništa tvoje ne ispravljam nego svoje. "moja kuća moje merdevine, silazim kako ja hoću!:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Obzirom da ''škorpije'' odlično poznajem, imam dosta prijatelja (da u tvojoj glavi ne praviš neke druge kombinacije), ono šta sigurno glasi za njih prvo je :'' Ja sam paun, volim da se hvalim i šepurim'', a drugo : ''Ja volim da patim i najveći sam paćenik na svetu''...Ovo može da boli, ali je zaista istina..., naučno dokazana...ha...Ja rekoh pa šta bi, bi...Nema ljutiš...A Ivanjuška će potvrditi...

Da li je taj predmet ''ručni rad''?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Vidi ti nas,kako slično razmišljamo.To je valjda prirodni način odbrane od toliko mi dragih Škorpija.
Dozvoli da dopunim tvoje izlaganje sa kojim se potpuno slazem.Jedan mali detalj.Uvek su u pravu!:D

Natrag