Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Če,nije kalem,kančelić.A nije ni predivo.
Kako krompir nije jelo dok se ne spremi,nama su govorili da ako necemo da idemo u školu,samo pojedemo živ krompir.
Naravno,ja kao uzoran djak,nikad nisam imala petlje da to pokušam.
Dumi sigurno duma!
Vuče,ti si na najboljem drumu,samo nastavi tako.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pa, čekaj, ako je Vuk na dobrom putu, onda je neko jelo ili piće? a rekla si...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Naravno, isko/uskopištena, da je povrće sve što je jestivo, ali nije jelo dok se ne spremi.

Soso, da nije to neki kalem i sl. na što se namota konac ili neko predivo?

Nemoj da me zoveš ''iskopištena'', jer ću u suprotnom biti ''nakostrešena'' i opasno ću se obračunati sa tobom, ..e :acute:

Ivančice, da li tvoja reč ima neke veze sa nakitom ili ukrasom (mada je izraz znatno grublji)?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dumi,nisi odgovorila u vezi sa predlogom za tvoj nick?Ma znam ja to je kriv Če,leteće perje,kol'ko ja vidim!
Če,Vuk je rekao da ima veze sa izrazom,ljut ko karapampula.I ima veze.Ko sad spava na času,a ja opet moram da se pravdam.U to ime daj još jednu bombonjeru,izgleda da nam je svima opao šećer.;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dumi,nisi odgovorila u vezi sa predlogom za tvoj nick?Ma znam ja to je kriv Če,leteće perje,kol'ko ja vidim!
Če,Vuk je rekao da ima veze sa izrazom,ljut ko karapampula.I ima veze.Ko sad spava na času,a ja opet moram da se pravdam.U to ime daj još jednu bombonjeru,izgleda da nam je svima opao šećer.;)
Možeš da me zoveš, kako ti odgovara..Moje pravo ime je mnogo lepše od oba...Tako da je nebitno...Ako želiš da me zoveš Nada, može...

Rekla si da nije životinja (ljut ko ris).Pale su mi na pamet feferone, ali nije povrće...Moram malo da razmislim...:thinking:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Joj,šta je mac?Nije mačka.:( Nije ni sablja!

Dumi ok,onda te od sad zovem Nada.:yea:

Poslednja izmena:
Natrag