Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nije ni odevni predmet.
"Iz mirni',sto djavola viri",samo nisam ti ja taj tip,kod mene,sto na umu,to na drumu.
Popi' ti jedan sumadijski caj,da krv prostruji,pa ces vidieti kako ces se setiti!yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jurivaka nije dobar đak. Nepažljiv si :acute:
Da rezimiramo, šta sve nije: jelo, piće, alat, predmet koji se koristi u kuhinji,životinja, a ni izraz za neku vrstu osećanja...
Da nije neka batina u pitanju, prut (mislim i on je ljut)... ha?smile3

A, ti baš nemaš neki osjećaj za nijanse...:blum3: He, he, he!... mislim jezičke. Kada se kaže jelo, misli se i podrazuijeva da je to spremljeno jelo. Povrće još uvijek nije jelo!
Vidim da si se nešto iskopistila na mene (znaš li šta znači ovaj izraz?), ali ne znam zbog čega, ako nije tek onkao da malo bockaš?:beee:

Ivanjuška, (možemo li te zvati sosom, lakše se piše:)) karapamula je složena riječ. Kara-pamula. Ovo kara bi trebalo da znači crno, ali šta je ono pamula? Da li sam na dobrom tragu sa onim kara=crno?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ivanjuška, (možemo li te zvati sosom, lakše se piše:)) karapamula je složena riječ. Kara-pamula. Ovo kara bi trebalo da znači crno, ali šta je ono pamula? Da li sam na dobrom tragu sa onim kara=crno?

Mož' da bidne,a ne mora da znači... ;) Pa,ni Karađorđe nije bio crn! :D

Natrag