Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Može Sosa,taman i tebe za zovemo Če,ako se slazeš.
Ja bih rekla uskopistio,to mu dodje valjda isto.
Što se tiče druga crnog,dobro Vuk reče,tako i ovo.Zvali su ga crni,ne zbog toga čto je crnomanjast,već?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A, ti baš nemaš neki osjećaj za nijanse...:blum3: He, he, he!... mislim jezičke. Kada se kaže jelo, misli se i podrazuijeva da je to spremljeno jelo. Povrće još uvijek nije jelo!
Vidim da si se nešto iskopistila na mene (znaš li šta znači ovaj izraz?), ali ne znam zbog čega, ako nije tek onako da malo bockaš?:beee:

Iskopistila, naravno da znam šta znači...ali taj termin nemam u svom rečniku, ja sam fina teta . Povrće je jelo...a ti dokaži suprotno, samo ne znam kako ćeš...
Ja sam mislila da ti znaš da se šališ, deluješ mi ''iskusno'', a ono moram da prevodim šta sam mislila...Jurivaka, Jurivaka,.... pa malo te bockam, previše si ozbiljan, a možda i ljut...Ne znam šta ti je u glavi...., al' u mojoj je sve pozitivno, takav sam tip!:)

Ivanjuška, može li mala pomoć...Ja i dalje mislim da si ''dobrica'' i znam da ćeš nam izaći u susret;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Može Če, zašto ne? Kod nas se kaže iskopistio. A i ne možeš reći tako kada se to odnosi na žensko.
Znači u tvojoj zagonetki ono kara nema veze sa crnim?

Iskopistila, naravno da znam šta znači...ali taj termin nemam u svom rečniku, ja sam fina teta . Povrće je jelo...a ti dokaži suprotno, samo ne znam kako ćeš...
Ja sam mislila da ti znaš da se šališ, deluješ mi ''iskusno'', a ono moram da prevodim šta sam mislila...Jurivaka, Jurivaka,.... pa malo te bockam, previše si ozbiljan, a možda i ljut...Ne znam šta ti je u glavi...., al' u mojoj je sve pozitivno, takav sam tip!:)

Ivanjuška, može li mala pomoć...Ja i dalje mislim da si ''dobrica'' i znam da ćeš nam izaći u susret;)
Ma, otkuda bih ja znao da se šalim? Nemam pojma šta to značiwacko2
A, ti dokaži da je sirovi krompir jelo:blum3:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Kruna...ili onaj ogrtač...
Posle ovoga odustajem. Ja sam krhka ženska osoba ,mene ovo iscrpljuje...:???:
Izvini, nekako mi je promakao ovaj prethodni post:dntknw:. Stvarno se izvinjavamsorry. Da sam ga video ne bih vam rekao šta je u pitanju, već bi se nastavila igra.:give_rose:

E pa nije tako...Ja sam ga pitala da li je kruna (mogao je da kaže da ima veze sa krunom...na pr., a nije rekao)smile3

Huja, da li je u pitanju naziv nekog predmeta, na pr. koji se koristi u domaćinstvu?

Da li je to neka vrsta osobine?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma, otkuda bih ja znao da se šalim? Nemam pojma šta to značiwacko2
A, ti dokaži da je sirovi krompir jelo:blum3:
Spamuješ, Jurivaka, spamuješ...Povrće je uglavnom sve što je jestivo, odnosno što može da se spremi kao jelo...;)

A ako nastaviš tako, Ivanjuška će nas isjlučiti iz igre, pošto joj remetimo smisao njene zagonetke:vorred:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dragi druze Če,tebi sam se obraćala pa sam zato rekla u muškom rodu.A sad nas je dve koje su se uskopistile.Dum bez brige,mogu i fina deca da se us/iskopiste.:angel:
Ajde sad kad već kratimo nadimke,da li se ti dumspirospero slažeš da te zovemo Nada?
Kara nema bukvalan smisao u toj reči.Pod bukvalnim smatram značenje-crn.:D
Sad se prisetite zbog čega je Djordje dobio taj prefiks?

Mr.Price,nova reč je 'karapampula.Kasniš.:)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Dragi druze Če,tebi sam se obraćala pa sam zato rekla u muškom rodu.A sad nas je dve koje su se uskopistile.Dum bez brige,mogu i fina deca da se us/iskopiste.:angel:
Ajde sad kad već kratimo nadimke,da li se ti dumspirospero slažeš da te zovemo Nada?
Kara nema bukvalan smisao u toj reči.Pod bukvalnim smatram značenje-crn.:D
Sad se prisetite zbog čega je Djordje dobio taj prefiks?

Mr.Price,nova reč je 'karapampula.Kasniš.:)
Ih, uvek sam na vreme.
Napisao u prethodnom postu.
Ponavljam :
Da li je to možda neka osobina?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E,danas mi je izgleda dan za pravdanje.
Mr. Price, u postu #655 si ispod citiranog dela u kome se pominje reč huja,postavio pitanje.
Otud moj komentar da kasniš.;)
I konačno da odgovorim na pitanje,nije osobina.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Spamuješ, Jurivaka, spamuješ...Povrće je uglavnom sve što je jestivo, odnosno što može da se spremi kao jelo...;)
Naravno, isko/uskopištena, da je povrće sve što je jestivo, ali nije jelo dok se ne spremi.

Soso, da nije to neki kalem i sl. na što se namota konac ili neko predivo?

Natrag