LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Kako, bre? Bio je crn da crnji nije mogao bitiMož' da bidne,a ne mora da znači... Pa,ni Karađorđe nije bio crn!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako, bre? Bio je crn da crnji nije mogao bitiMož' da bidne,a ne mora da znači... Pa,ni Karađorđe nije bio crn!
A, ti baš nemaš neki osjećaj za nijanse...:blum3: He, he, he!... mislim jezičke. Kada se kaže jelo, misli se i podrazuijeva da je to spremljeno jelo. Povrće još uvijek nije jelo!
Vidim da si se nešto iskopistila na mene (znaš li šta znači ovaj izraz?), ali ne znam zbog čega, ako nije tek onako da malo bockaš?
Ma, otkuda bih ja znao da se šalim? Nemam pojma šta to značiwacko2Iskopistila, naravno da znam šta znači...ali taj termin nemam u svom rečniku, ja sam fina teta . Povrće je jelo...a ti dokaži suprotno, samo ne znam kako ćeš...
Ja sam mislila da ti znaš da se šališ, deluješ mi ''iskusno'', a ono moram da prevodim šta sam mislila...Jurivaka, Jurivaka,.... pa malo te bockam, previše si ozbiljan, a možda i ljut...Ne znam šta ti je u glavi...., al' u mojoj je sve pozitivno, takav sam tip!
Ivanjuška, može li mala pomoć...Ja i dalje mislim da si ''dobrica'' i znam da ćeš nam izaći u susret
Izvini, nekako mi je promakao ovaj prethodni post:dntknw:. Stvarno se izvinjavamsorry. Da sam ga video ne bih vam rekao šta je u pitanju, već bi se nastavila igra.:give_rose:Kruna...ili onaj ogrtač...
Posle ovoga odustajem. Ja sam krhka ženska osoba ,mene ovo iscrpljuje...:???:
E pa nije tako...Ja sam ga pitala da li je kruna (mogao je da kaže da ima veze sa krunom...na pr., a nije rekao)smile3
Huja, da li je u pitanju naziv nekog predmeta, na pr. koji se koristi u domaćinstvu?
Spamuješ, Jurivaka, spamuješ...Povrće je uglavnom sve što je jestivo, odnosno što može da se spremi kao jelo...Ma, otkuda bih ja znao da se šalim? Nemam pojma šta to značiwacko2
A, ti dokaži da je sirovi krompir jelo:blum3:
Ih, uvek sam na vreme.Dragi druze Če,tebi sam se obraćala pa sam zato rekla u muškom rodu.A sad nas je dve koje su se uskopistile.Dum bez brige,mogu i fina deca da se us/iskopiste.:angel:
Ajde sad kad već kratimo nadimke,da li se ti dumspirospero slažeš da te zovemo Nada?
Kara nema bukvalan smisao u toj reči.Pod bukvalnim smatram značenje-crn.
Sad se prisetite zbog čega je Djordje dobio taj prefiks?
Mr.Price,nova reč je 'karapampula.Kasniš.
Naravno, isko/uskopištena, da je povrće sve što je jestivo, ali nije jelo dok se ne spremi.Spamuješ, Jurivaka, spamuješ...Povrće je uglavnom sve što je jestivo, odnosno što može da se spremi kao jelo...