Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa, vidim ja da ti uživaš da me "cijediš kao limun"wacko2 OK. doći će i mojih pet minutayes3
Da to nisu vrta - kapija na ogradi?
Ma priznaću ti odgovor, mada nisi baš pogodio, ali hajde sad, nećemo biti tolike cepidlake....
Presmo je deo ograde, odnosno, jedno polje ograde od jednog stuba, do drugog...Eto, nadam se da si razumeo na šta sam mislila...I to je naziv koji je ovde odomaćen...Nije nikakav ''lokalitet''...

Jurivaka, postavi novu reč....:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma priznaću ti odgovor, mada nisi baš pogodio, ali hajde sad, nećemo biti tolike cepidlake....
Presmo je deo ograde, odnosno, jedno polje ograde od jednog stuba, do drugog...Eto, nadam se da si razumeo na šta sam mislila...I to je naziv koji je ovde odomaćen...Nije nikakav ''lokalitet''...

Jurivaka, postavi novu reč....:)
E, pa, objektivno, nisi mi trebala priznati odgovor, ...mada je i kapija - vrata, prostor između dva stuba. No, dobro, pošto si bila tako fina, evo jedna laka riječ, da te nagradim, za finoću:)

malokavica

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, pa, objektivno, nisi mi trebala priznati odgovor, ...mada je i kapija - vrata, prostor između dva stuba. No, dobro, pošto si bila tako fina, evo jedna laka riječ, da te nagradim, za finoću:)

malokavica
Hajde prvo da malo lupim, na osnovu neke logike sa zadatom reči...Da li je to neka manja šoljica za kafu?
Da li je to neki predmet?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hajde prvo da malo lupim, na osnovu neke logike sa zadatom reči...Da li je to neka manja šoljica za kafu?
Da li je to neki predmet?
Stvarno sam mislio da ti je ova riječ poznata:dntknw:
Nije uopšte predmet, a pošto znam da će sada uslediti pitanje - da li je neka osobina, da ti odmah "olakšam", nije ni osobina.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Stvarno sam mislio da ti je ova riječ poznata:dntknw:
Nije uopšte predmet, a pošto znam da će sada uslediti pitanje - da li je neka osobina, da ti odmah "olakšam", nije ni osobina.
Dobro...Znam i još jedno značenje...Pa ću posle da nstavim sa pogađanjem...
Da li je malokavica, naziv na onu sitnu kišu ili onu izmaglicu...Za tu pojavu se isto kaže malokavica...Ako nije ni to, onda krećemo s pogađanjem...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dobro...Znam i još jedno značenje...Pa ću posle da nstavim sa pogađanjem...
Da li je malokavica, naziv na onu sitnu kišu ili onu izmaglicu...Za tu pojavu se isto kaže malokavica...Ako nije ni to, onda krećemo s pogađanjem...
Hm..., vidiš da sam u pravu kada sam mislio da ti ta riječ ne može biti nepoznata. Vrlo si blizu..., još samo kada tu kišu pomiješaš sa nečim..., eto te na pragu rješenja!

Natrag