- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Da to nije drveni štap, koji se koristi u nekoj društvenoj igri...Klis...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije ništa vezano za igru, nego ozbiljan posao.Da to nije drveni štap, koji se koristi u nekoj društvenoj igri...Klis...?
Da se sa tim predmeto nešto ne udara,maja...Nije ništa vezano za igru, nego ozbiljan posao.
Fino ti razmišljaš, moram te pohvaliti! Da, sa tim se premetom nešto udara, ali ne tepisi, ponjave, ćilimi..., ništa od gotovih proizvoda.Da se sa tim predmeto nešto ne udara,maja...
Da se taj predmet, možda ne koristi u dvorištu, za trešenje tepiha...?
Da to nije nešto poput tučka za avan, ili nešto za konoplju...za neko bilje...Ne znam...Fino ti razmišljaš, moram te pohvaliti! Da, sa tim se premetom nešto udara, ali ne tepisi, ponjave, ćilimi..., ništa od gotovih proizvoda.
Pa, šta da radim? Moram ti priznati odgovor, da ne cjepidlačim, jer si pomenula konoplju. Taj predmet je poput drvenog mača, a služi da se njime sa izvaljanih ili istpanih stabljika konoplje i lana, udaranjem po njihovoj dužini, odstrane ostaci kore, tako da ostanu samo čista vlakna. Moram te još jednom pohvaliti, dobro si ovo rješila!:yea:Da to nije nešto poput tučka za avan, ili nešto za konoplju...za neko bilje...Ne znam...
Pa ja baš i ne mislim da sam ovo rešila na pravi način...Ali dobro...Pa, šta da radim? Moram ti priznati odgovor, da ne cjepidlačim, jer si pomenula konoplju. Taj predmet je poput drvenog mača, a služi da se njime sa izvaljanih ili istpanih stabljika konoplje i lana, udaranjem po njihovoj dužini, odstrane ostaci kore, tako da ostanu samo čista vlakna. Moram te još jednom pohvaliti, dobro si ovo rješila!:yea:
Mislim da je to vrsta žbuna, možda i ljekovito bilje?Pa ja baš i ne mislim da sam ovo rešila na pravi način...Ali dobro...
Šta je vres?
Imam jedno pitanje za tebe...Da li ti znaš odgovore na sva pitanja?Mislim da je to vrsta žbuna, možda i ljekovito bilje?
Izgleda da ti malo zavitlavaš svoga "saborca" sa ovih stranica A šta je bilo sa presmo i platicom? Mučio sam se kao sveti JakovImam jedno pitanje za tebe...Da li ti znaš odgovore na sva pitanja?
Tačno, vres je vrsta žbuna i ujedno je lekovita biljka...
Jurivaka postavi novu reč....