- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Da, jeste......Ne koristi se, a ima neku funkciju? Je li ukopano u zemlju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, jeste......Ne koristi se, a ima neku funkciju? Je li ukopano u zemlju?
Da li je to ono što drži konopac za sušenje veša?Da, jeste......
Nije........Nije samo to statično, a služi nečemu...Jao, nemoj samo da mi se unervoziš...Da li je to ono što drži konopac za sušenje veša?
Nema potrebe da se izvinjavaš! Ne, ništa vezano za boraniju, niti seno...I nema veze sa poljoprivredom...Eto, to je mala pomoć!!!Ja se izvinjavam ali evo da pokusam odgonetnuti zadatu rijec.Da li je to stozina oko koje se slaze sijeno ili je mozda pritka oko koje raste buranija?
Ni govora o nekoj nervozi. Nego..., nešto mi ne štima... ukopano u zemlju, a nije statično??? Treba li tome vjetar da bi bilo u funkciji?Nije........Nije samo to statično, a služi nečemu...Jao, nemoj samo da mi se unervoziš...
Ja sam rekla, da je statično. A ti si pitao da li je ukopano u zemlju, ja sam rekla da jeste...Tako da ne znam odakle ti to, da nije statično...Nepažljiv si Jurivaka:acute:Ni govora o nekoj nervozi. Nego..., nešto mi ne štima... ukopano u zemlju, a nije statično??? Treba li tome vjetar da bi bilo u funkciji?
".Nije samo to statično, a služi nečemu." Ovo sam razumio da nije statično.Ja sam rekla, da je statično. A ti si pitao da li je ukopano u zemlju, ja sam rekla da jeste...Tako da ne znam odakle ti to, da nije statično...Nepažljiv si Jurivaka:acute:
Ne treba vetar da bi bilo u funkciji, ali treba više komada presma da bi to imalo funkciju...I koristi se oko kuće..., bolje rečeno, oko dvorišta...A presmo je samo deo toga oko dvorišta...Sad sam ti baš pomogla....
Vrlo si blizu...U pitanju je ograda...A presmo je deo ograde...Neću još da ti priznam odgovor, jer sam ti dosta pomagala...".Nije samo to statično, a služi nečemu." Ovo sam razumio da nije statično.
Oko dvorišta može biti ograda - od pruća, od parmaka, od vrljika, od žice... Valjda je nešto od pruća? Ili su to oni stubovi za koje je pričvršćena ograda?
Pa, vidim ja da ti uživaš da me "cijediš kao limun"wacko2 OK. doći će i mojih pet minutayes3Vrlo si blizu...U pitanju je ograda...A presmo je deo ograde...Neću još da ti priznam odgovor, jer sam ti dosta pomagala...
Znači koji, deo ograde? (pri tome, nije bitno od koga je materijala ograda...)