- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Da li je taj objekat metalan, drven, ili od opeke...I da li on služi za stanovanje?Da, u pitanju je objekat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je taj objekat metalan, drven, ili od opeke...I da li on služi za stanovanje?Da, u pitanju je objekat.
Satjerala si me u ćošakDa li je taj objekat metalan, drven, ili od opeke...I da li on služi za stanovanje?
Super...Sad kada sam došla dovde, na znam kuda dalje...:dntknw:Satjerala si me u ćošak
Služi za stanovanje. Prema tome, može biti od svih materijala koje si nabrojala.
Ovako. Planinska kućica to nema. Nema to niti jedna prizemna kuća. E, sad reci da nisam šećerSuper...Sad kada sam došla dovde, na znam kuda dalje...:dntknw:
Da li je to neka planinska kućica ili tako nešto...?
Ma kakvi...ne da si šećer, već prava šećerlema...Ovako. Planinska kućica to nema. Nema to niti jedna prizemna kuća. E, sad reci da nisam šećer
Da, to je sprat ili etaža. Tako se u ovim krajevima to nekada zvalo - kuća na dva boja (sprata)Ma kakvi...ne da si šećer, već prava šećerlema...
Da nije sprat ili potkrovlje?
Ne znam gde su ostali...Spavaju verovatno...Da, to je sprat ili etaža. Tako se u ovim krajevima to nekada zvalo - kuća na dva boja (sprata)
Šta je ovo pa smo većeras sami? Kud su ostali otišli na ovoj zimi? isprhlađivaće se
Lako, a? Čuo sam za taj izraz sigurno..., da nije nešto oko vune, prediva, naramka...?Ne znam gde su ostali...Spavaju verovatno...
Evo nešto lako...
Šta je presmo?
Ništa od toga...Mrka kapa...Lako, a? Čuo sam za taj izraz sigurno..., da nije nešto oko vune, prediva, naramka...?
Nije mrka kapa, sjetiću se sigurno. Čuo sam to mnogo puta... Da li je od drveta ili tkanine? ...Hej! Da li je to snop konoplje ili lana, koji se stavlja pod "onu napravu" - stupu, da bi se od stabljika napravila vlakna?Ništa od toga...Mrka kapa...