Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pravilo, brod koji ''drži jedna strana'' uvek tone!!!Jurivaka: E, pustio bih ja njega, ali neće on mene![]()
Šišarka je plod četinara. A šiška nije plod četinara.Pravilo, brod koji ''drži jedna strana'' uvek tone!!!
Ma nećeš me mnogo cediti...Za 5 minuta vas napuštam...Pitala sam te za šišarku...To očigledno nije...
Da li je plod četinara?
Kako je Ivanjuška zlatna, hvala ....
Nisi razumela? Dumspirospero! Razuiješ li sad? Ivanjuška nije ništa rekla jer je nema tu, ali za svaki slučaj: Ivanjuška.Ovo sa nickom nisam razumela...Da budem iskrena, po nekad pomislim da si ti veći teista nego ja...
Laku noć Ivanjuška....
Laku noć Jurivaka...Nadam se da smo ti bar malo ulepšale veče....![]()
Ma sve ja tebe Juki odlično shvatam...Kao na ''tacni'' si mi...Skeniran si skroz...Ja ne razumem, zašto ti smeta nick (stavi malo ili veliko slovo, sve jedno je. Evo upravo sad gledam da stavim veliko D ali ne vidim gde se to nalazi...)Nisi razumela? Dumspirospero! Razuiješ li sad? Ivanjuška nije ništa rekla jer je nema tu, ali za svaki slučaj: Ivanjuška.A, za teizam... krivo misliš, kao i obično.
Ma sve ja tebe Juki odlično shvatam...Kao na ''tacni'' si mi...Skeniran si skroz...Ja ne razumem, zašto ti smeta nick (stavi malo ili veliko slovo, sve jedno je. Evo upravo sad gledam da stavim veliko D ali ne vidim gde se to nalazi...)
Ta tvoja šiška, da li je to neka opšte poznata biljka ili ne? Da li je ta biljka zimzelena ili je pre neko cveće u pitanju?