Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Čekaj malo,čovek od silnog šoka ne može da dođe do daha.Nije ovo bilo prijatno saznanje,ali istina je ponekad surova!
E,Nado,žao mi je što sam ti ja to saopštila,ali bolje da znaš na vreme sa kakvim stvorenjima imaš posla.:D:D:D

Evo nešto fino - čupavo:
Šiška - nema veze sa kosom. Koji sam ja, odmah pomažem. Baš ste me pokvarilewacko2

Da li ima veze sa kosačicom?:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Čekaj malo,čovek od silnog šoka ne može da dođe do daha.Nije ovo bilo prijatno saznanje,ali istina je ponekad surova!
E,Nado,žao mi je što sam ti ja to saopštila,ali bolje da znaš na vreme sa kakvim stvorenjima imaš posla.:D:D:D

Da li ima veze sa kosačicom?:D
E, vala, dosta mi je kosačica za narednih nedelju dana! Nijeeeeeeeeeeeeeee!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
I meni je dosta delova kola,pa ko me pita?wacko2
Nemilosrdni ste skroz!

Šiške ispod miške možda?:D

Ta šiška, da li je to neka četka,metla,pajalica?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta ti je Juki, šta besniš...Ti kao da si na sat vremena bio na nekoj vetrometini...?:DTebe sigurno muče ukućani, nemaš pravo glasa...Hajd' slobodno ti reci teta Dum šta ti je na srcu...Ja to zbog tebe, da ti bude lakše...Nemo'se ljutiš...
Da li je šiška neka alatka ili predmet?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
I meni je dosta delova kola,pa ko me pita?wacko2
Nemilosrdni ste skroz!

Šiške ispod miške možda?:D

Ta šiška, da li je to neka četka,metla,pajalica?
Odmakni se od svega što ima dlake:lol:

Šta ti je Juki, šta besniš...Ti kao da si na sat vremena bio na nekoj vetrometini...?:DTebe sigurno muče ukućani, nemaš pravo glasa...Hajd' slobodno ti reci teta Dum šta ti je na srcu...Ja to zbog tebe, da ti bude lakše...Nemo'se ljutiš...
Da li je šiška neka alatka ili predmet?
:lol::lol::lol:

Nije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849

Dovoljno je reći da je muškarac,zar ne!Nemoj mu stajati na muku.Jedna,dve tamo,dve ovde,pa nije ni njemu lako sa tolikim ženama!:D:D

Osećam da će ova šiška da osveti čitav muški rod.
Neko osećanje?

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I Ivanjuška....4 komada pa to ne bi izdržao ni Čak Noris, a kamoli naš Jukica...:D
Nije predmet, nije alat...
Da nije šišarka...Odnosno da nije neka biljka ?
Da li je to za jelo?

Ja ne znam šta je sa ovim Jurivakom....Nikako da odgovori, a ja još malo moram da vas napustim....

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
I Ivanjuška....4 komada pa to ne bi izdržao ni Čak Noris, a kamoli naš Jukica...:D
Nije predmet, nije alat...
Da nije šišarka...Odnosno da nije neka biljka ?
Da li je to za jelo?
Dum, znaš da naša ivanjuška ima bujnu maštu. No, nije bitan broj nego njeno razumjevanje moje očajne situacije:D:D:D

A ti si na dobrom tragu. Od biljke je....

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Meni je strašno žao zbog tvoje očajne situacije...Ako je toliko očajna bež' odatle dok još nije kasno....;)
Da li je u pitanju plod neke biljke, ili stablo?

Natrag