LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne, nisam je videla u ogledalu...Ova nema kad' da prevaspitava, ona to seče po kratkom postupku...Nema tu ''kekele, mekele'':D
Pa, isećićeš, bre, sve oko sebe. To će biti pravo Kosovo;)
Znači bili su :stupa, stub (stup)...Da li je stupac, neki predmet? I da li je od metala, drveta, stakla?
Mada meni stupac liči na kolac...Podseća me ...Lupam...
Od drveta je. Da, podsjeća na kolac, ali nije kolac.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma kakvo Kosovo...Pih...Da sam jaaa neka vlast....:lol:

Da nije bandera?

(ne znam zašto, ali ova reč stupac je postavljena zbog stupa:beee:)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bože, koliko si dobar, razmazuješ se po hlebu 'mesto margarina...Prava dušica, srculence pravo...:blum3:
Znači, liči na kolac...Da nije pritka...?
Da nije drvo, stablo?
Ima li kakvu funkciju ili je fiksiran?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bože, koliko si dobar, razmazuješ se po hlebu 'mesto margarina...Prava dušica, srculence pravo...:blum3:
Sve je ovo gore tačno, uz jednu malu ispravku. Nije umjesto margarina, nego, umjesto meda:D
Znači, liči na kolac...Da nije pritka...?
Da nije drvo, stablo?
Ima li kakvu funkciju ili je fiksiran?
Nije pritka, ni dravo/stablo, a i ono što je fiksirano može imati funkciju. Dakle, fiksirano je i ima funkciju.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Za mene ''medo'' ima značenje ''mezimca'' odnosno nekog ko je miljenik..., a i sastavni deo nečijeg života...Ne bih ja mešala ''babe i žabe''yes3

Pa, čekaj...Od drveta je liči na kolac i ima funkciju...Da li taj predmet može da bude na bilo kojoj livadi ili je sastani deo dvorišta (okućnice) ili nešto drugo?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Niti je na livadi, ni sastavni dio dvorišta ni okućnice..., ali jeste sastavni dio nečega.

Natrag