LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Jao, dumspirospero, moram ti se izviniti!!!??? (opet me krenulo izvinjavanje! Ovo neće izaći na dobro, k'o da gledamDa li je gajka deo nekog alata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jao, dumspirospero, moram ti se izviniti!!!??? (opet me krenulo izvinjavanje! Ovo neće izaći na dobro, k'o da gledamDa li je gajka deo nekog alata?
Da, ivanjuška, ili se negdje provodi. ili pravi kolačeMa to se više zove sreća...Inače sam bila odličan strelac...Žao mi je što se nisam više posvetila...A nije to bilo jedino što sam trenirala...
Nema nam Ivanjuške...Nadam se da se negde lepo provodi....
Evo nešto lako...
Šta je PARIONICA?
Tačno...Ja sam imala prilike da vidim tu posudu, kao i mnoge koje su već bile u rečima..Da, ivanjuška, ili se negdje provodi. ili pravi kolače
Znači, bilo bi opasno sa tobom zaratiti?! Samo da napomenem, za svaki slučaj, ja sam vrlo miroljubiv tip
A odgovor na tvoje pitanje je: Parionica je veća drvena posuda, slična buretu ili manjoj kaci, u koju se nekada stavljalo rublje i prelivalo vrelom vodom i lugom (tako nešto), a kasnije se pralo.
Primljeno k znanju!:???:Tačno...Ja sam imala prilike da vidim tu posudu, kao i mnoge koje su već bile u rečima..
Inače, za tvoju informaciju...Ja nikada ne gubim...Tako, da hteo ti ili ne, za tvoje dobro je da budeš miroljubiv![]()
Misliš onaj od vagira? Ako bude to u pitanju, nema nam ivanjuške do KrstovdanaNe verujem da Ivanjuška pravi kolače...Mislim da je luster u pitanju....![]()
Nova riječ je: stupacPostavi novu reč![]()
Drago mi jePrimljeno k znanju!:???:![]()
Moja jedna poznanica ima običaj da kaže:'' Da je moj jedno 2 dana, kako bih ga ja ''prevaspitala''
Stupac je kolona, osim ako nema neko drugo značenje...
Drago mi je![]()
Moja jedna poznanica ima običaj da kaže:'' Da je moj jedno 2 dana, kako bih ga ja ''prevaspitala''
Stupac je kolona, osim ako nema neko drugo značenje...
Da slučajno tu poznanicu nisi vidjela u ogledalu
Ne, ova riječ se ne odnosi na štampani stupac.