Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, sad ja ne znam da li sam u toj priči gušter ili guja?:???:Koga su guje klale i guštera se boji!
Ne vrijeđam se samo ispravljam eventualno krive pretpostavke.
Da li je to stolnjak?
Ne....Da li se koristi pri nekim verskim obredima?
No comment.E, sad ja ne znam da li sam u toj priči gušter ili guja?:???:
Ne slažem se. Imam povjerenja u jutro. Paziću da ustanem na desnu nogu!Jeste marama....Da se razumemo...Ali čemu služi i kakva je...
Odgovoriću, ako se slažete....Ako ne znate, teško da ćete pogoditi...
Nažalost, ne nosim cvjetić za uvom, ili uvetom, nego u reveru i to u posebnim prigodama.Jurivaka, evo ti cvetić:give_rose:, zadeni za uvo...Vidim ja da si ti ustao na levu nogu....
Ako je neka vrsta marame, pokriva li se nešto njome?
Da, cvetić na reveru se nosi i u svatovima...Ideš negde na svadbu? Ženiš se?Ako je neka vrsta marame, pokriva li se nešto njome?
Ništa nije isključenoDa, cvetić na reveru se nosi i u svatovima...Ideš negde na svadbu? Ženiš se?
Cijedili se nešto kroz bošču?Ne, boščom se ništa ne pokriva....
Nemo' da brineš...Ću' ti dođem na svadbu...Umem da zaigram, da podvrisnem, a i da zviždim...Ću se lepo obučem..Da se svi okrenu za mnom...Jurivaka: Ništa nije isključeno
Cijedili se nešto kroz bošču?
Nemo, bre, to da radiš, ću da batalim i svadbu i ostalo...ću se stalno okretati za tobomNemo' da brineš...Ću' ti dođem na svadbu...Umem da zaigram, da podvrisnem, a i da zviždim...Ću se lepo obučem..Da se svi okrenu za mnom...