Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovo sada ne bi trebala da kažem. Ali jednom prilikom moj direktor je rekao, da je on jedini direktor koji je mobingovan..... i to od mene:lol:...Do te mere mi ne može ništa, da se uopšte za ništa i ne pita....Prema tome Druže Če...nema tebi pomoći...:blum3:

Ivanjuška, drago mi je da si tu :)

Evo nova reč..., možda je i znate, ali eto...

Šta je BUGAR?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, ovo ti bezrezervno vjerujem, to jest, vjerujem tvom direktoru:-(
Dobro, ako veruješ...Ali uskoro se opraštam od direktora...I on to ne može da podnese, čak toliko da mi ne dozvoljava da odem...:)...Toliko o mobingu....;)....Naravno, ni tu ništa ne može...Opet se ne pita..

Ne nije platno...Ali imam osećaj da znaš šta je...

Član
Učlanjen(a)
28.06.2010
Poruka
1.095
Da nije slučajno neka vrsta instrumenta? Ne znam zašto me asocira na instrument wacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Mobinguje me, očito! Ja kažem da li je vrsta platna, drugarica odgovara da nije. Ti kažeš da li je vrsta tkanine, drugarica odgovara da jeste. E, odgovori onda ti!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mobinguje me, očito! Ja kažem da li je vrsta platna, drugarica odgovara da nije. Ti kažeš da li je vrsta tkanine, drugarica odgovara da jeste. E, odgovori onda ti!
Znaš Jurivaka, kada neko prema nekome greši nesmotreno...To znači da Bog za njega misli...T.j.:''Možda si grešan prema meni''!sorry
Izvini...malo imam strožiji kriterijum prema tebi pošto si ti naša ''sveznalica''...Tačno ima veze i sa platnom i sa tkaninom...smile3
Eto ako hoćeš da me kazniš, uzmi koji evro ili zlatnik iz mog ''buđelara'', kompezuj nepravdu!!:roll:

E, da ti si pitao, da li to beše platno...Ja sam rekla da nije...A Ivanjuška je pitala ima li veze sa tkaninom...Tu je razlika....Nisi se dobro izraziosmile3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849

Seka perso.Ko ti je kriv što se nisi dobro odrazio,a nemam pojma zašto se svaka tvoja reč tako odmerava,kao da se traži greška.:D
A ti ni kriv ni dužan. :roll:

A ja sad nemam blage veze šta da pitam,samo mi se karirani stolnjaci motaju po glavi!Možda mi je vreme da odem do neke kafanice,šta vi mislite o tome?wacko2

Hvala ti draga moja dumspirospero,ovo si divno rekla.Da si mi bliže,poljubila bih te!
Kome se ne sviđa,nek okrene glavu.hihi

Natrag