Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da znam šta je ...Ima li nalča veze sa konjima?

Imam osećaj da ljudi beže od mene...Neće niko da pogađa...Malo ću da sačekam...Možda se još neko javi sa odgovorom...:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hej, bre, dumpirospero! Ako se neko pridruži, tim bolje, a ako ne, možemo se ja i ti "mačevati" do sudnjega dana:D Ja neću pobjeći sa megdana, poput, ivanjuške:)
Inače, odlična ti je asocijacija, mada pojam nema direktne veze sa konjima, ali ima sa nečim karakterističnim što se slično radi i na konjima....

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije Ivanjuška pobegla...''Opravdano je odsutna''...Ne bi ona nas tek tako napustila...:)
Ti si već pobegao sa ''megdana'':D , a ja sam kao pobegulja...Tek sad vidim koliko sam ja dobra...:)
A, kako da znam kad je sudnji dan?(mislim, ne znam da li ću imati dovoljno mačeva)

Pa da budem iskrena, ja sam mislila na potkovicu...A izgleda da nije...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nije Ivanjuška pobegla...''Opravdano je odsutna''...Ne bi ona nas tek tako napustila...:)
Ko joj je to dao "opravdanje"? Ja nisam, a ostalo se ne pika:dntknw:
Ti si već pobegao sa ''megdana'':D , a ja sam kao pobegulja...
Ni slučajno nisam pobjegao, nego sam "opravdano odsutan"! Moje opravdanje je validno:)
Tek sad vidim koliko sam ja dobra...:)
Eto, još jedna korist od ove teme. Ti ne bi ni znala koliko si dobra, da nemaš priliku da se uporediš sa nekima koji su 'vaki, naki...
A, kako da znam kad je sudnji dan?(mislim, ne znam da li ću imati dovoljno mačeva)
Uh, ne brini za to! Koliko moje oči vide, a imam odličan vid, ti si naoružana kao Terminator:D:D:D

Pa da budem iskrena, ja sam mislila na potkovicu...A izgleda da nije...
Ne, nije potkovica za konje, ali jeste potkovica druge vrste...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dragi druže Če!
Izvinjavam se što od Vas nisam zatražila opravdanje za odsustvo!Više se neće ponoviti!:roll:

Nado,tek sad stavrno razumem šta znači mobing! :D
Bila si u pravu i što se tiče toga da me se "neko"neće tek tako lako rešiti!:yea:

Zajedno do pobede!;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vidim da se ovdje stvaraju nekakve neprincipijelne koalicije. To je strogo zabranjeno!
2moz53p.jpg

I ni riječi više o mobingu. Ako je neko ovdje mobingovan, to sam ja! Pa se ne žalim. Trpim:dntknw:

Natrag