Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Starijih članova ni na vidiku. A kad bi ponudili svakom po 50 evra, sjatili bi se brzo na temu.
Ps - Death, Mars, Dum, možda nismo ostavili dobar utisak na starije članove pa nas ignorišu.
Starijih članova ni na vidiku. A kad bi ponudili svakom po 50 evra, sjatili bi se brzo na temu.
Ps - Death, Mars, Dum, možda nismo ostavili dobar utisak na starije članove pa nas ignorišu.
Ja se izvinjavam sto zabusavam u ovim temama ali ovih dana sam u velikim obavezama, em pisem blog o svetskom prvenstvu u kosarci em pripremam podlogu za moj sportski forum.
Cim malo vremena uhvatim, nastavljam u ovim temama i svi cete dobiti po LIKE od mene.
Kakav je to pesimizam....i sumnja u naše ''angažovanje''....
Kao prvo, nismo dobro taktički nastupili....Trebalo nam je malo više ''medijske pažnje'', naravno nismo je dobili zato što samo ''trućamo''...
Aj' svi po jednu sliku sa plaže na videlo za početak........(ovo zbog tiraža)
Evo jedne moje....
Ja sam tamo u daljini ispod suncobrana....
Če dobio si lajk zbog učešća u temi. Samo da znaš....da ćeš za taj lajk sledeći put morati malo više da se potrudiš.....samo pojavljivanje neće biti dovoljno....:lol:
Ajd da se i ja javim, kad me je već Delija pomenuo.
Svraćam na forum par puta godišnje da vidim da li se nešto dešava baš u ovom delu, koje priloge ljudi stavljaju u pljeskavicu, jedu li sutlijaš... Ali se ne zadržavam, čak se i ne ulogujem.
Pozdrav za ceo Dum klub!