Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moj Isus nije pio vino, to nigde ne piše.
Ako je pio, onda je pijanica.
Što se tiče teksta koji glasi:
"Jer Jovan dođe, koji ni jede ni pije, a oni kažu: Đavo je u njemu.
Dođe Sin čovečiji, koji i jede i pije, a oni kažu: Gle čoveka izjelice i pijanice, druga carinicima i grešnicima. I opravdaše premudrost deca njena" ( Matej 11. 18 - 19 )
Ovde nigde ne govori o vinu, već o činjenici da je Jovan živeo isposnički u pustinji, a Isus jeo i pio, i to na gozbama, i zato su ga osuđivali da je žderator i pijanica, i ako nigde ne piše da je on pio alkohol, već je to samo bila njihova optužba, jer čistom, savršeno pravednom Isusu to ne bi palo na pamet, jer biblija o alkoholnom vinu govori kaq onome u kome je nečistota, kurvarstvo i blud, i savetuje rečima "NEGLEDAJ NA VINO KAD SE RUMENI U ČAŠI.." itd..
Što se tiče natmurenosti i namrgođenosti, mislim da ipak tradicionalne crkve ( uglavnom Pravoslavne ), prikazuju takvog Isusa, kako na slikama, tako i putem turobne muzike, i slično.
Pogledajmo slike Isusa u Pravoslavlju, koje prikazuju lik jednog mračnog čoveka.
---
---
-
Evo predstave Isusa u protestantizmu
---
---
Vedrina i radost da, ali neslana šala ne.
Pokusavajuci da sakrijes pravu istinu, citirao si pogresan stih (namerno), a ja sam citirao sledeci , gde se spominje "vino" (Luka 7:33):
Tada se vino nazivalo i samo grožđe dok još nije ubrano.
Moj Isus nije pio vino, to nigde ne piše.
Ako je pio, onda je pijanica.
Što se tiče teksta koji glasi:
"Jer Jovan dođe, koji ni jede ni pije, a oni kažu: Đavo je u njemu.
Dođe Sin čovečiji, koji i jede i pije, a oni kažu: Gle čoveka izjelice i pijanice, druga carinicima i grešnicima. I opravdaše premudrost deca njena" ( Matej 11. 18 - 19 )
Ovde nigde ne govori o vinu, već o činjenici da je Jovan živeo isposnički u pustinji, a Isus jeo i pio, i to na gozbama, i zato su ga osuđivali da je žderator i pijanica, i ako nigde ne piše da je on pio alkohol, već je to samo bila njihova optužba, jer čistom, savršeno pravednom Isusu to ne bi palo na pamet, jer biblija o alkoholnom vinu govori kaq onome u kome je nečistota, kurvarstvo i blud, i savetuje rečima "NEGLEDAJ NA VINO KAD SE RUMENI U ČAŠI.." itd..
Što se tiče natmurenosti i namrgođenosti, mislim da ipak tradicionalne crkve ( uglavnom Pravoslavne ), prikazuju takvog Isusa, kako na slikama, tako i putem turobne muzike, i slično.
Pogledajmo slike Isusa u Pravoslavlju, koje prikazuju lik jednog mračnog čoveka.
---
---
-
Evo predstave Isusa u protestantizmu
---
---
Vedrina i radost da, ali neslana šala ne.
Pokusavajuci da sakrijes pravu istinu, citirao si pogresan stih (namerno), a ja sam citirao sledeci , gde se spominje "vino" (Luka 7:33):
" Jer dođe Jovan krstitelj koji ni jede hleb ni pije vino, a vi kažete: Đavo je u njemu;
Dođe Sin čovečiji koji i jede i pije, a vi kažete: Gle čoveka izelice i pijanice, druga carinicima i grešnicima. "
Cista "laz" sa tvoje strane!
ISUS je bio sin i bog !
Ako je bio sin onda je pio vino !
Ako je bio bog onda je pio sta hoće ,jerbo nemože se napiti !
(ako neće)
Promeni kanal ako ti se ne svidja,odnosno trazis nesto na pogresnom mestu.Ovakve opaske nisu vredne komentara..
Pozdrav!