Religijski vicevi,šale i anegdote

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Did you hear the one about Moses descending from Sinai with the two tablets bearing the Ten Commandments? "I have good news and I have bed news," he says. The children of Israel ask, "What's the good news?" Moses replies, "I argued him down from 38." They ask, "And the bad news?" Moses replies, "Adultery is still one of them."

Na engleskom je jer sam ga nasao tako :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Sola-Scriptura.jpg

Sola-Scriptura-Unity.jpg

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Lete tri rode nebom i nose bebe.
Pitaju prvu gde nosis bebu?
Nosim jednoj zeni sto je nerotkinja vec 30 godina.
Pitaju drugu
Ja nosim jednom srecnom bracnom paru nakon 7 godina braka.
Pitaju trecu,gde nosis Bebu?
Ja prvo odem do manastira casnih sestara ,slecem od prozora do prozora ...s krova na krov....

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Dos'o Sv. Petar kod boga i kaze: boze traze te Ateisti
Kad ce bog: Reci im da me nema ...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Idu lovac i pop šumom. Istrči zec, lovac opali, ali promaši, pa krene da psuje:
• Jebem ti i pušku i nišan i Boga…
Na to će pop:
• Sine moj, nemoj psovati Boga!
Idu dalje, kad pojavi se fazan. Opali lovac i promaši. Opet padnu psovke:
• Jebem ti i pušku i nišan i sačmu i Boga i…
Na to će opet pop:
• Sine moj, nemoj psovati Boga, greh je!
Malo dalje iskoči srna, opali lovac i promaši. I opet:
• Jebem ti i pušku i nišan i srnu i Boga…
Reče pop:
• Sine moj, ja sam te upozorio, za ovo će te stići kazna!
I udalji se pop od lovca, a lovac ga pogleda zbunjeno, kao, šta je ovom. Kad u tom trenutku sevne munja s neba i ubije popa. Lovac još zbunjeniji, pogleda u nebo, a odozgo se začuje glas:
• Jebem ti i munju i nišan, i…

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Židovski poduzetnik iz Chicaga poslao je svoga sina u Izrael na godinu dana apsorbirati židovsku kulturu.
Kad se sin vratio, on je rekao ocu: "Tata, imao sam veliku sreću u Izraelu. Usput, preobratio sam se na kršćanstvo."
"O joooj", rekao je otac. "Što sam to učinio?" Otišao je s tim problemom svom najboljem prijatelju, Ike-u.
"Ike", rekao je on, "poslao sam sina u Izrael, a on je došao kući kršćanin. Što sad ja mogu učiniti?"
"Smiješno pitajte", rekao je Ike. "I ja sam, poslao svog sina u Izrael, a on je također došao kući kršćanin. Možda bismo trebali ići kod naših rabina i pitati ih.
Tako su i učinili i oni su objasnili svoj problem rabinu.
"Smiješno pitanje", rekao je rabin. "I ja sam poslao moga sina u Izrael, i on je također došao kući kršćanin. Što se to događa s našim mladima?"
I tako su se svi oni molili, govorili Gospodinu o svojim sinovima.
Kad su završili molitvu, čuju glas s neba: "Smiješno pitanje", rekao je Glas. "I ja sam poslao mog Sina u Izrael........

Natrag