Ko je tebe učio istoriju bolje da je uzeo i pocepao diplomu.
Ne vredjas me ovim, svakako ovu diplomu trebam pocepati jer nista mi ne vredi. To je vasa protestantska izmisljena istorija koju sam ucio..
Kod protest. su imali samo.
Ako su imali utociste kod protestanata sto su onda masovno bezali u ameriku? Nego isli su da kopaju zlato!!! Ali tvoja lazna istorija kaze suprotno.
Ne priznajem, ja sam sam dao koment. na tvoje izlaganje.
Svojim komentarom si priznao da ste isto radili nama, sad je kasno da to povuces! Treba li da te citiram, tacno se vidi da si to priznao!
Pa moj koment. koji si citirao i dao ovaj svoj je osporio ovaj tvoj.
Oba se komentara potiru, to ti je kao u matematici. Ti si na nuli! Zato sam i rekao da si u "corskokaku"!
Ne mozes ti nas optuzivati za ono sto sami imate, radite ili ste radili! A neprestano to cinis!
I sta je na kraju tvoj rezultat? Pobedjujes li???
Bio je rat ali toga nije bilo.
Kako nije bilo? Luter je podsticao razjarenu rulju da rusi hramove da spaljuje i da progoni katolike? Oces dokaze iz istorije? Zaista Tripo, ta tvoja diploma nista ne vredi.
Nije bilo genocida nad Indij. ja sam citirao barem 5 velikih poglavica onog vremena, a koji ti imaš izvor? Ti sam sebi.
Jadne poglavice onog vremena nisu ni znale sta ih je zadesilo! Pobili su ih bioloskim oruzjem! Ne pravi se ovde naivan!!!
I nigdje se nijedan od njih ne žali na genocid.
Da bas ce se zaliti na bolest, kako su mogli znati da su ih ovi zarazili? A to rade i danas truju kao i onda sto su..
Pa nije bilo genocida nad katolic. i Indijancima
Ma jok, samo ste podstakli rulju da spali hramove i protera katolike, a istoriju engleske nisi citao??? Vi ste vrsili cistku!
Koji genocid kada su svi narodi koji su imali značajnu reform. postali protestanti.
Ma da, samo su "postali"!
Odjednom netragom svi katolici nestase!
Pa nema naših nedjela, ima rat, a to se skupe armije i ratuju.
Ma to je tako nevino sa vase strane, vama Bog rekao -"ubijajte katolike pobijte ih sve"! Jel tako bilo?
Pa nismo mi na vas izasli sa oruzjem, vi ste progonali katolike , spalili njihove hramove i ne samo njihove vec se ni jedni s drugima niste trpeli pa su protestanti protestante proginili i ubijali, i sve to uz pomoc kralja ste radili. Ti stvarno trebas ponovo citati istoriju!
Da su iste ne bi dolazili kod protest.
Ne bi ni Bozje sluge u SZ isli u pederaste zemlje. Znase zasto idu tamo, da zarade i prezive! Jer satana je uvek tehnoloski i finansijski napredniji, on je taj koji "cascava"!
Ja se time ne bi ponosio na tvom mestu!!!
Bozje sluge su uvek progonjene i kako kaze Pavle "po rupama i pecinama se potucase kojih svet ne bijase dostojan.." nemaju Bozje sluge "novaca"!!!
Vaša reakcija kuknjave to dokazuje.
Vasa kuknjava dokazuje da ne sluzite Hristu vec sebi samima, opet potires sam sebe! Ne mozes ti optuzivati drugog za ono sto sam radis!!! To je prosta matematika!
Ko kaže pa mi se radujemo, davao sam ovdje snimak iz Ukr.
Ajde molim te, kakve Ukrajina veze ima sa pravoslavljem sa icim sto se politicki dogadja ili sta Djukanovic radi ili kako vlast upada u crkve itd.. Mani se..
Vi se radujete,radovali smo se i mi pa si to sakrio...
ali nije nikom običnim ljudima nametao,
Ma ne, samo je Luter rekao da se evandjelje treba na silu nametnuti i macem!
ne znaš da državu čine osim granica i narod i još..
Ma stvarno? Rekoh ti lepo da ne mozes zvati neku drzavu "katolickom" koja ima 90% ateista, agnostika i satanista!
Ili ti imas opet neke "ankete" koje suprotno pokazuju??? Znam da imas, znam ja da ces ti postaviti, ali i sam znas da je takva anketa NETACNA!
Vidimo kojim, pune duplo više zatvore u SAD nego protest.
Aha, ma jel? Opet ako se neko "izjasnjava katolikom" to ne znaci da on to jeste! I ako neko napravi anketu gde je "vise zlocinaca katolika nego protestanata" to ocigledno pokazuje njegov cilj i nameru ili kada lationoamerikance i crnce predstavi kao najbrutalnije i najagresivnije zlocince jasno je da je u pitanju rasizam!
Svi su toga svesni, zaista ne znam kome sa tim zamazujes oci, jel sam sebi?
Znači vi iz raja otišli da živite u paklu.
Isto kao i Lot i ostali Bozji ljudi!
Vaše države jesu jadne i bijedne.
Ne postoje "nase drzave"! Gde si ti video da katolici cine 90% drustva??? Da je to tako i da su tvoje "ankete tacne", zar ne bi vec odavno nametnuli "nedeljni zakon" u tim drzavama!? Znaci i ankete su ti lazne! Sve ti je lazno!!!