Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam rekao za protest. oni su pobjegli. I Jevreji su moralid a bježe iz Španije, Portugala itd. u Holandiju, Englesku.

I ja sam govorio za iste da "nisu pobegli" nego su pobili i proterali katolike i napravili sebi drzave. A ta bezanija za ameriku je zbog zlata i bogacenja!

Vidiš da smijem, čak sam otvorio temu o tome. Dva stradanja. Dakle nije isto kada ste vi stradali jer ste svojim nasilnim metodama drugima nametali vjeru i mi.

Naravno nas je opravdano pobiti, jel tako? To si hteo da kazes na toj temi? Necu ni da idem tamo..

Haha, a vi "niste nasilno nametali veru drugima"? :)

Naravno da postoje gdje izrazita većina.

Naravno da ne postoje, "vecina" nisu Hriscani vecina su ateisti, agnostici i satanisti!!! I uvek su i bili!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I ja sam govorio za iste da "nisu pobegli" nego su pobili i proterali katolike i napravili sebi drzave. A ta bezanija za ameriku je zbog zlata i bogacenja!

Zbog religije, nisu svi bježali zbog bogastva u SAD.

To što ti hoćeš da izjednačiš "eto i vi ste isto radili kao i katolici" to ne dokazuje da reform. nije od Boga, djela su pokazala da jeste.

Naravno nas je opravdano pobiti, jel tako?

Pa to je tvoj arg. za bogumile. Kojih vas, pa ti si pravoslavac, ovdje govorimo o katolicima.

To si hteo da kazes na toj temi? Necu ni da idem tamo..

To pričaš, a nećeš ni da pogledaš. Licemjerno. NIste stradali za Hrista, kukate na svoje stradanje.

Haha, a vi "niste nasilno nametali veru drugima"?

Nije isti motiv, naravno da nismo, zato su svi bježali kod protest. i Jevreji koji su slobodno mogli da ispljavaju svoju vjeru.

Nikome nije nametana vjera kod nas. KOd vas jeste.

Naravno da ne postoje, "vecina" nisu Hriscani vecina su ateisti, agnostici i satanisti!!! I uvek su i bili!

Ja sam govorio o katolicima. Oni nisu, ali u globalu gori od ateista kao i vi i od agnostika.

Čak mnogi i od satanista.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisu oni "pobegli", oni su pobili i proterali katolike. Divim se tom vasem delu.

Ne smes ni da pricas o tome..

Sme li produkt indistrije "teologa" da priča o tome kako su "sveci" palili crkve, uništavali ih, ubijali katolike po Evropi? Ne na organizovanim sudovima, nego ruljom nahuškanom od strane "propovednika" sa o gle čuda Biblijom u rukama.

Narano da ne sme, jer mu ne ide u prilog. Takvi bi i u šator od sastanka provalili, kovčeg zaveta razvalili. A sve koji bi Boga u pomoć zazivali, poubijali, jer im je tako rekao "svetac" sa Pismom u rukama.

Ne postoje katolicke drzave, nikada nisu ni postojale i ti to znas.

Naravno da zna, ali mu ne ide u prilog.

Sa druge strane sakrivate da su i vasi protestanti takodje imali crkveni sud (inkviziciju). I to protiv istih onih "satanista i vestica" za koje nas optuzujete, a podpadali su i katolici u tu grupu.

Bas ste vi "sveci" a mi zlocinci!

Naravno da su imali inkviziciju, i to onu koja je imala daleko veća ovlašćenja od Katoličke ili Pravoslavne. Mnogo veća jer nije morala da zavisi od svetovnih vlasti, uticala je na njih, svetovne vlasti su bile njene.

Pazi, podela Crkve i države je ideja koju su oni nametali kroz "prosvetljenje" samo Katolicima i Pravoslavcima, za sebe su ljubomorno čuvali pravo da poistovećuju "crkvu" i državu.

Sveci? Kakvi sveci? Oni što im "proroci" padaju u trans? Ti sveci?

Naravno nas je opravdano pobiti, jel tako? To si hteo da kazes na toj temi? Necu ni da idem tamo..

Haha, a vi "niste nasilno nametali veru drugima"? :)

Naravno da je nas opravdano pobiti. Mi smo pagani i idolopoklonici, zveri i lažovi. Oni su sveci, budući nosioci kruna koje će im Bog dati nakon istražnog postupka i nakon što anđeli sa zaltinm karticama otvore riznice.

Gde nisu nametali? Ako je iko nasilan to su sledbenici Sola Scriptura i derivata njezinih, ma koliko se trudili da se prikažu pacifistima. Uostalom, nasilje nema isključivo fizičke pojavne oblike, postoji i mentalno, psihičko, duhovno, a njemu su, veruj mi svi ti "pacifisti" i te kako skloni. Lukavo se koristeći ljudskom potrebom za zajednicom.

Uvek je tako bilo. A sve te koje si pomenuo možemo staviti pod jedan termin: konformisti.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Епископи у Црној Гори: Владин предлог закона безакоње без преседана

Православни епископски савет Црне Горе потврдио је став раније одржаног Тројчинданског сабора да је Предлог закона о слободи вероисповести или уверења и правном положају верских заједница, који је утврдила црногорска влада, безакоње без преседана. Предлог је усмерен на разарање једине истинске Православне цркве у тој држави, оценили су епископи.

На Светостефанском сабору одржаном у храму Пресвете Богородице, у манастиру Савина, православни епископски савет је констатовао да уместо очекиваног Закона о реституцији од комуниста одузете црквене имовине, овај Предлог закона уперен очигледно искључиво према имовини Митрополије црногорско-приморске и осталих православних епархија на територији данашње Црне Горе.

RTS

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zbog religije, nisu svi bježali zbog bogastva u SAD.

Svi znamo da niko zbog religije nije bezao u ameriku. Nisu bili ugrozeni u evropi da bi bezli. Pre toga je protestamtizam pobedio u evropi. Imali su sigurno utociste u evropi. Sta ce tamo da ih spale na drvetu i pojedu??? Najpre zbog zlata i bogatstva su isli, da iskoriste resurse..

To što ti hoćeš da izjednačiš "eto i vi ste isto radili kao i katolici" to ne dokazuje da reform. nije od Boga, djela su pokazala da jeste.

Znaci ovim priznajes da ste isto nama uradili!

Pa ako vasa dela nisu neispravna, kako onda mogu biti nasa. Zasto bi vasa dela bila ispravna a nasa ne? Po kom to principu? Ako su ista dela u pitanju???

Pa to je tvoj arg. za bogumile. Kojih vas, pa ti si pravoslavac, ovdje govorimo o katolicima

A zasto bi vasa progonstva ubijanja katolila i paljenja hramova, ili pak proterivanje i genocid nad indijancima bila Bogu ugodna i u "korist opsteg dobra" a nasa nisu?

Po kom to principu?

U cemu je razlila izmedju vasih i nasih ne-dela kada su ona ista??? Kao vas je Bog ovlastio da ubijate?

A sto ne moze biti da je nas ovlastio???

Ti si u corsokaku.

I nikakva dela vi nemate, ista su vam dela, i vase drzave ste napravili satanistickim to vidimo danas, ako cemo posteni da budemo!

NIste stradali za Hrista, kukate na svoje stradanje

Ovo ti je izlizana floskula. Bilo bi ti bolje da je ne ponavljas! Vi adventisti neprestano kukate da ste progonjeni, i ako "kukanje" znaci da "ne stradamo zbog Hrista", onda ni vi adventisti ne stradate za njega, jer neprestano ovde na forumu "kukate"!!!

Nikome nije nametana vjera kod nas. KOd vas jeste.

Kako nije? Zar nije Luter "nametao evandjelje macem"???

Ja sam govorio o katolicima. Oni nisu, ali u globalu gori od ateista kao i vi i od agnostika.

Ti nisi govorio o "katolicima" vec o "katolickim drzavama" koje ne postoje! Pokusavas da nas strpas u isti kos sa ateistima i satanistima kojih je 90% i vise u tim drzavama, a onda govoris o nekim "delima katolika"!? Pa pogledaj ti bolje vasa dela sa pocetka protestantizma pa ces videti koliko ste zla cinili, i za sta nas danas optuzujete, sve ste isto radili!!! A drzave, drzave su vam leglo satanizma. To tvoje stalno prebacivanje odgovornosti na nas je stvarno jadno, ne vladamo mi svetom vec vi protestanti (protestantske drzave kako ti kazes) a vidi svet kakav je!!!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo ti je izlizana floskula. Bilo bi ti bolje da je ne ponavljas! Vi adventisti neprestano kukate da ste progonjeni, i ako "kukanje" znaci da "ne stradamo zbog Hrista", onda ni vi adventisti ne stradate za njega, jer neprestano ovde na forumu "kukate"!!!

Kada bi oni zaista znali šta je progon. No, oni to nikada neće znati, jer ih niko i ne dira. Tolerišu ih, jer su deo istog sistema vrednosti.

Kopti - progonjeni. Katolici - progonjeni, Pravoslavni - progonjeni. Svi oni progonjeni su zbog i Hrista - Krista, radi. To nam je prorokovano od strane Onoga koji je Istina.

Zašto bi neko progonio adventiste?

Shabat - pa i Hebreji ga posmatraju i to tvrdokornije od ovih blefera. Progone li se danas Hebreji? Teško onom ko to i pomisli.

Veganizam - Pa to je danas in, svi se hvališu time.

Abortusi - O tome da ne govorim, ko u to dirne kao da je ruku u osinje gnjezdo stavio, feministkinje bi ga doslovno razapele.

Biblija - Šta ćemo sa onih 49.999 ostalih koji tvrde da slede "Biblijsku nauku"? Ko progoni njih?

Dakle niko ne progoni adventiste. Radi se naime o tome da adventisti svakoga ko pokuša da ih skine sa samoproklamovanog mesta "tumača" Biblije optužuju da ih progoni. Njima je progon kada se iznose činjenice o tome da im je "nauka" sve samo ne Božija.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Svi znamo da niko zbog religije nije bezao u ameriku.

Ko je tebe učio istoriju bolje da je uzeo i pocepao diplomu.

Nisu bili ugrozeni u evropi da bi bezli.

Ne nego su samo Jevreji i svi ostali bježali na Sjever E.

Imali su sigurno utociste u evropi. Sta ce tamo da ih spale na drvetu i pojedu??? Najpre zbog zlata i bogatstva su isli, da iskoriste resurse..

Kod protest. su imali samo.

Znaci ovim priznajes da ste isto nama uradili!
Ne priznajem, ja sam sam dao koment. na tvoje izlaganje. Vi jeste stradali ali ne od nas i niste za Hrista. Ratova jeste bilo, ali nije bilo stradanja civila običnih ljudi.

Pa ako vasa dela nisu neispravna, kako onda mogu biti nasa. Zasto bi vasa dela bila ispravna a nasa ne? Po kom to principu? Ako su ista dela u pitanju???

Pa moj koment. koji si citirao i dao ovaj svoj je osporio ovaj tvoj.

A zasto bi vasa progonstva ubijanja katolila i paljenja hramova,

Bio je rat ali toga nije bilo.

ili pak proterivanje i genocid nad indijancima bila Bogu ugodna i u "korist opsteg dobra" a nasa nisu?

Nije bilo genocida nad Indij. ja sam citirao barem 5 velikih poglavica onog vremena, a koji ti imaš izvor? Ti sam sebi.

I nigdje se nijedan od njih ne žali na genocid.

Po kom to principu?

Pa nije bilo genocida nad katolic. i Indijancima.

Koji genocid kada su svi narodi koji su imali značajnu reform. postali protestanti.

U cemu je razlila izmedju vasih i nasih ne-dela kada su ona ista??? Kao vas je Bog ovlastio da ubijate?

Pa nema naših nedjela, ima rat, a to se skupe armije i ratuju.

A sto ne moze biti da je nas ovlastio???

Ti si u corsokaku.

:mig:

I nikakva dela vi nemate, ista su vam dela, i vase drzave ste napravili satanistickim to vidimo danas, ako cemo posteni da budemo!

Da su iste ne bi dolazili kod protest.

Ovo ti je izlizana floskula.

Vaša reakcija kuknjave to dokazuje.

Bilo bi ti bolje da je ne ponavljas! Vi adventisti neprestano kukate da ste progonjeni, i ako "kukanje" znaci da "ne stradamo zbog Hrista", onda ni vi adventisti ne stradate za njega, jer neprestano ovde na forumu "kukate"!!!

Ko kaže pa mi se radujemo, davao sam ovdje snimak iz Ukr.

Kako nije? Zar nije Luter "nametao evandjelje macem"???

To je bio rat, ali nije nikom običnim ljudima nametao, a on nije ni ratovao.

Ti nisi govorio o "katolicima" vec o "katolickim drzavama" koje ne postoje!

Ni to ne znaš da državu čine osim granica i narod i još štošta. Šta su te učili u školi? Slabo je to.

Pokusavas da nas strpas u isti kos sa ateistima

Pa vi ste gori od njih.

satanistima kojih je 90% i vise u tim drzavama,
A mnogi i od ovih.

a onda govoris o nekim "delima katolika"!?

Vidimo kojim, pune duplo više zatvore u SAD nego protest.

Pa pogledaj ti bolje vasa dela sa pocetka protestantizma pa ces videti koliko ste zla cinili,

Zato dolazite kod protest.

A drzave, drzave su vam leglo satanizma.

Znači vi iz raja otišli da živite u paklu.

To tvoje stalno prebacivanje odgovornosti na nas je stvarno jadno, ne vladamo mi svetom vec vi protestanti (protestantske drzave kako ti kazes) a vidi svet kakav je!!!

Vaše države jesu jadne i bijedne.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ko je tebe učio istoriju bolje da je uzeo i pocepao diplomu.
Ne vredjas me ovim, svakako ovu diplomu trebam pocepati jer nista mi ne vredi. To je vasa protestantska izmisljena istorija koju sam ucio..

Kod protest. su imali samo.

Ako su imali utociste kod protestanata sto su onda masovno bezali u ameriku? Nego isli su da kopaju zlato!!! Ali tvoja lazna istorija kaze suprotno.

Ne priznajem, ja sam sam dao koment. na tvoje izlaganje.

Svojim komentarom si priznao da ste isto radili nama, sad je kasno da to povuces! Treba li da te citiram, tacno se vidi da si to priznao!

Pa moj koment. koji si citirao i dao ovaj svoj je osporio ovaj tvoj.

Oba se komentara potiru, to ti je kao u matematici. Ti si na nuli! Zato sam i rekao da si u "corskokaku"!

Ne mozes ti nas optuzivati za ono sto sami imate, radite ili ste radili! A neprestano to cinis!

I sta je na kraju tvoj rezultat? Pobedjujes li???

Bio je rat ali toga nije bilo.

Kako nije bilo? Luter je podsticao razjarenu rulju da rusi hramove da spaljuje i da progoni katolike? Oces dokaze iz istorije? Zaista Tripo, ta tvoja diploma nista ne vredi.

Nije bilo genocida nad Indij. ja sam citirao barem 5 velikih poglavica onog vremena, a koji ti imaš izvor? Ti sam sebi.

Jadne poglavice onog vremena nisu ni znale sta ih je zadesilo! Pobili su ih bioloskim oruzjem! Ne pravi se ovde naivan!!!

I nigdje se nijedan od njih ne žali na genocid.

Da bas ce se zaliti na bolest, kako su mogli znati da su ih ovi zarazili? A to rade i danas truju kao i onda sto su..

Pa nije bilo genocida nad katolic. i Indijancima

Ma jok, samo ste podstakli rulju da spali hramove i protera katolike, a istoriju engleske nisi citao??? Vi ste vrsili cistku!

Koji genocid kada su svi narodi koji su imali značajnu reform. postali protestanti.

Ma da, samo su "postali"! :)
Odjednom netragom svi katolici nestase!

Pa nema naših nedjela, ima rat, a to se skupe armije i ratuju.

Ma to je tako nevino sa vase strane, vama Bog rekao -"ubijajte katolike pobijte ih sve"! Jel tako bilo?

Pa nismo mi na vas izasli sa oruzjem, vi ste progonali katolike , spalili njihove hramove i ne samo njihove vec se ni jedni s drugima niste trpeli pa su protestanti protestante proginili i ubijali, i sve to uz pomoc kralja ste radili. Ti stvarno trebas ponovo citati istoriju!

Da su iste ne bi dolazili kod protest.

Ne bi ni Bozje sluge u SZ isli u pederaste zemlje. Znase zasto idu tamo, da zarade i prezive! Jer satana je uvek tehnoloski i finansijski napredniji, on je taj koji "cascava"!

Ja se time ne bi ponosio na tvom mestu!!!

Bozje sluge su uvek progonjene i kako kaze Pavle "po rupama i pecinama se potucase kojih svet ne bijase dostojan.." nemaju Bozje sluge "novaca"!!!

Vaša reakcija kuknjave to dokazuje.

Vasa kuknjava dokazuje da ne sluzite Hristu vec sebi samima, opet potires sam sebe! Ne mozes ti optuzivati drugog za ono sto sam radis!!! To je prosta matematika!

Ko kaže pa mi se radujemo, davao sam ovdje snimak iz Ukr.

Ajde molim te, kakve Ukrajina veze ima sa pravoslavljem sa icim sto se politicki dogadja ili sta Djukanovic radi ili kako vlast upada u crkve itd.. Mani se..

Vi se radujete,radovali smo se i mi pa si to sakrio...

ali nije nikom običnim ljudima nametao,

Ma ne, samo je Luter rekao da se evandjelje treba na silu nametnuti i macem!

ne znaš da državu čine osim granica i narod i još..

Ma stvarno? Rekoh ti lepo da ne mozes zvati neku drzavu "katolickom" koja ima 90% ateista, agnostika i satanista!

Ili ti imas opet neke "ankete" koje suprotno pokazuju??? Znam da imas, znam ja da ces ti postaviti, ali i sam znas da je takva anketa NETACNA!

Vidimo kojim, pune duplo više zatvore u SAD nego protest.

Aha, ma jel? Opet ako se neko "izjasnjava katolikom" to ne znaci da on to jeste! I ako neko napravi anketu gde je "vise zlocinaca katolika nego protestanata" to ocigledno pokazuje njegov cilj i nameru ili kada lationoamerikance i crnce predstavi kao najbrutalnije i najagresivnije zlocince jasno je da je u pitanju rasizam!

Svi su toga svesni, zaista ne znam kome sa tim zamazujes oci, jel sam sebi?

Znači vi iz raja otišli da živite u paklu.

Isto kao i Lot i ostali Bozji ljudi!

Vaše države jesu jadne i bijedne.

Ne postoje "nase drzave"! Gde si ti video da katolici cine 90% drustva??? Da je to tako i da su tvoje "ankete tacne", zar ne bi vec odavno nametnuli "nedeljni zakon" u tim drzavama!? Znaci i ankete su ti lazne! Sve ti je lazno!!!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne postoje "nase drzave"! Gde si ti video da katolici cine 90% drustva??? Da je to tako i da su tvoje "ankete tacne", zar ne bi vec odavno nametnuli "nedeljni zakon" u tim drzavama!? Znaci i ankete su ti lazne! Sve ti je lazno!!!

Problem je u tome da je i "vera" koju on toliko zdušno brani lažna da lažnija ne može biti. Ne, kriva, nego lažna.

Jer svako ko Božiju istinu, NJegovu Crkvu, zameni za Sola Scriptura je Istinu zamenio sa lažima, a prihvatanjem poruke "božijeg pera" iz Maine-a, slobodnom voljom izabrao satanu.

Iako znam da će "genije" koji evo i tebe vređa, tvrdeći da treba da pocepaš diplomu, opet komentarisati da je ovo besmislica (Da, hvala Bogu, čitam ga kao otvorenu knjigu, znam im misli, namere i dela. Predvidljivi su) reći ću da me nije briga šta on i bilo ko od adventista misli, sve što činim, pišem i govorim je u korist Istine, da se njihove laži ne predstavljaju kao ono što nisu, niti će ikada biiti.

Što se tiče diplome, bolje bi bilo da on svoju "industrijsku" pocepa. Kakvi fakulteti, obrazovanje, takva i diploma. Bez suštine. Andrews i njegove filijale, gde god da se nalaze, kao ni ovi domaći komunistički, nikada neće biti Gregorijana.

Kao što ni Biblija bez Crkve, roditeljice i čuvara, nikada neće biti Sveto Pismo, nego samo mrtvo slovo na papiru. Oruđe đavola.

Što se tiče eventualnog kmečanja o tome da nam je takav duh, to mogu da okače mačku o rep. Jer rečeno je: "Ne treba da nam smeta da uvredimo čoveka, ukoliko iskazivanje poštovanja istim znači uvrediti Boga." - Sveti Ivan - Jovan Krizostom

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Oba se komentara potiru, to ti je kao u matematici. Ti si na nuli! Zato sam i rekao da si u "corskokaku"!

Ne mozes ti nas optuzivati za ono sto sami imate, radite ili ste radili! A neprestano to cinis!

I sta je na kraju tvoj rezultat? Pobedjujes li???

Pa mi to nismo imali.

Ne vredjas me ovim, svakako ovu diplomu trebam pocepati jer nista mi ne vredi. To je vasa protestantska izmisljena istorija koju sam ucio..

Ne znaš istoriju. Pa nisi učio pravu.

Ako su imali utociste kod protestanata sto su onda masovno bezali u ameriku?

Već sam rekao da su Jevreji bježali u Eng. Holandiju itd. Pa nije svako u SAD došao zbog ekonomije.

Svojim komentarom si priznao da ste isto radili nama, sad je kasno da to povuces! Treba li da te citiram, tacno se vidi da si to priznao!

Ja nigdje nisam priznao.

Kako nije bilo? Luter je podsticao razjarenu rulju da rusi hramove da spaljuje i da progoni katolike? Oces dokaze iz istorije? Zaista Tripo, ta tvoja diploma nista ne vredi.

Pa bio je rat. Ja za razliku od tebe imam izvore istorijske.

Jadne poglavice onog vremena nisu ni znale sta ih je zadesilo! Pobili su ih bioloskim oruzjem! Ne pravi se ovde naivan!!!

Ne nego su ih zveknuli nuklearnom bombom u 18. vijeku i 19. a virusi i bakterije otkrivene 50-70 godina kasnije.

Da bas ce se zaliti na bolest, kako su mogli znati da su ih ovi zarazili? A to rade i danas truju kao i onda sto su..

Znaš li kada su otkriveni virusi i bakterije? Ne znaš ni to. Pa kako je onda neko mogao da zna da je to u ćebadima?

Ma da, samo su "postali"! :)
Odjednom netragom svi katolici nestase!

Vas i katolike ne treba niko ubijati vi sami sebe ubijate. Favele i kartele, Staljin, čistke.

Pa nismo mi na vas izasli sa oruzjem, vi ste progonali katolike , spalili njihove hramove i ne samo njihove vec se ni jedni s drugima niste trpeli pa su protestanti protestante proginili i ubijali, i sve to uz pomoc kralja ste radili. Ti stvarno trebas ponovo citati istoriju!

Niko nije progonio katolike.

Viidš da se sami progone. Meksiko 36.000 ubistava godišnje, Brazil 45.000

Ne bi ni Bozje sluge u SZ isli u pederaste zemlje. Znase zasto idu tamo, da zarade i prezive! Jer satana je uvek tehnoloski i finansijski napredniji, on je taj koji "cascava"!

Pa im je baš bilo fino postali robovi. Besmisleno poređenje.

Bozje sluge su uvek progonjene i kako kaze Pavle "po rupama i pecinama se potucase kojih svet ne bijase dostojan.." nemaju Bozje sluge "novaca"!!!

Vi ste progonjeni zbog ponositosti i gordosti. Prokleti ste.

Pa vi ste većina ko je vas zbog Isusa progonio, gdje ste vi bili u manjini?

Vasa kuknjava dokazuje da ne sluzite Hristu vec sebi samima, opet potires sam sebe! Ne mozes ti optuzivati drugog za ono sto sam radis!!! To je prosta matematika!

Mi ne kukamo, vi kukate.

Ajde molim te, kakve Ukrajina veze ima sa pravoslavljem sa icim sto se politicki dogadja ili sta Djukanovic radi ili kako vlast upada u crkve itd.. Mani se..

A homosek. noć vještica ima veze sa reform. a ovo nema. Pa kod vas je zlo non-stop i sada je veće, to je vaš plod.

Vi se radujete,radovali smo se i mi pa si to sakrio...

Zato kukate nad jamama, znate vi da niste stradali za Hrista.

Ma ne, samo je Luter rekao da se evandjelje treba na silu nametnuti i macem!

Lažeš.

Ma stvarno? Rekoh ti lepo da ne mozes zvati neku drzavu "katolickom" koja ima 90% ateista, agnostika i satanista!

Vi ste gori od svih njih, kažete da ste vjernici a ista su vam djela.

Ili ti imas opet neke "ankete" koje suprotno pokazuju??? Znam da imas, znam ja da ces ti postaviti, ali i sam znas da je takva anketa NETACNA!

Vi ste pravili ankete, nisu advent.

U jak arg. anketa nije tačna.

Ko klinac kada se svađa.

A i ne znaš šta je netačna anketa, koje su odlike takve ankete.

Aha, ma jel? Opet ako se neko "izjasnjava katolikom" to ne znaci da on to jeste! I ako neko napravi anketu gde je "vise zlocinaca katolika nego protestanata" to ocigledno pokazuje njegov cilj i nameru ili kada lationoamerikance i crnce predstavi kao najbrutalnije i najagresivnije zlocince jasno je da je u pitanju rasizam!

Dovoljno reći Al Kapone, El Čapo, Eskobar. Dao sam i tu statisiku najviše zločina prave latinoamer. i crnci.

A crnaca ima svih katolika, muslimana, protestanata. A Latino su svi katolici.

Isto kao i Lot i ostali Bozji ljudi!

Kod njih je bio ekonomski raj, a kod vas i duhovna bijeda i materijalna, gori ste od Sodome.

Ne postoje "nase drzave"!

da su djela obrnuta onda bi postojale. Dakle priznao si da su vam gora djela.

Ma znaš ti to, ali ti ponos ne da. Kao što znate da niste stradali za Hrista pa kukate.

Gde si ti video da katolici cine 90% drustva??

Ni to ne znaš. Pa na popisu. Jao majko mila s kim ja razg. na najobičnijem ukucavanju na vikipediji stoji i religija ili religije te države.

Što je obično tvoj način pretraživanja.

Da je to tako i da su tvoje "ankete tacne", zar ne bi vec odavno nametnuli "nedeljni zakon" u tim drzavama!? Znaci i ankete su ti lazne! Sve ti je lazno!!!

A sada mijenjaš temu.

Natrag