Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto vidiš Laodik. koji je to nivo rezonovanja.
Pa to je moj arg.
Mire, znaš li ko ima sve argumente? Znaš li čiji su svi argumenti i sa kime nema spora? Mire, ovaj otvoreno za sebe tvrdi da je Bog!Ma da, sve je tvoj argumenat! Njaaa, oteo si mi argumenat
Ozbiljan, odrasli nivo rezonovanja a tvoj je decji!
I jos se pravis kako se ne radujes teroristickom napadu.
Pa tvoj glavni argumenat je da nas Bog time kaznjava!
Kako da se ne radujes kad nas tvoj bog udari?
Ma da, sve je tvoj argumenat! Njaaa, oteo si mi argumenat
Mire, znaš li ko ima sve argumente? Znaš li čiji su svi argumenti i sa kime nema spora? Mire, ovaj otvoreno za sebe tvrdi da je Bog!
Ok, razumem da neko utripuje da je cezar, napoleon, da je vojskovođa, ekonomista, državnik (kao tavarišč predsednjik) ali ovo je već ozbiljno, veoma ozbiljno. Mada, ni to nije izvan kliničkog opisa narcisoidnosti. Takvi su i Miloš Bogdanović, "Pod mač bato", Pavle Simović... Posebno ovaj prvi.
Kada narcisoidnost pređe u ovaj stepen, a svedoci smo da je već prešao postaje kompleks boga. Sledeće što će ovaj tvrditi je da ga ima na svakom mestu (to se već dešava, niti jede niti spava samo sipa svoje "mudrolije") i na kraju da je besmrtan.
Ajd sto se duris zbog igracke?Da stvarno, "uzeo si mi prvi igračku".
Naravno zbog idolopoklonstva. Što i vidimo da dozvoljava uništavanje vaših idola ili krađu.
Naravno brate. On je trol.. Kako nisi primetio, cim mu stigne notofikacija skace odmah..A već smo svedoci. Čim ostavimo komentar, evo njega odmah...
Mora da mu je otvorena gomila tabova u browseru, pa se šećka od jednog do drugog i poziva da ga obožavaju...
Ajd sto se duris zbog igracke?
Jeste, i ti se tome radujes! Uzivas da nas tvoj bog "udari"!
I tebe je poslao da nas "udaras" i da nas sramotis! Jel tako???
Pa ti treba da se ponosis, a ne da krijes svoju ogorcenost prema nama!
Jeste, i ti se tome radujes! Uzivas da nas tvoj bog "udari"! I tebe je poslao da nas "udaras" i da nas sramotis! Jel tako???
Pa ti treba da se ponosis, a ne da krijes svoju ogorcenost prema nama! To je prvi i osnovni posao "bozjih" slugu da "udaraju" nevernike kao sto smo mi!
Mire, nema više bogova, Bog je Jedan.
dakle kome on i njemu slični služe?
Bogu ovoga sveta, sinu pogibli, citiraču Pisama, palom serafu, ljubavniku kurvi, kraljica i po neke babe u SAD. Eto kome.
Ogorčen? Šta smo mi njemu uradili? Ništa.
Nego se ne klanjamo njemu kao bogu, niti se klanjamo onome što on misli da je bog.