Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Za sedam dana ukradena tri zvona sa barskih crkava

“Vijestima” su istražni organi nezvanično saopštili da prve indicije ukazuju da krađa zvona nije bila sukcesivna, već najvjerovatnije izvedena “skoro simultano”

Vijesti CG

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Eto vidiš Laodik. koji je to nivo rezonovanja.

Ozbiljan, odrasli nivo rezonovanja a tvoj je decji!

I jos se pravis kako se ne radujes teroristickom napadu. Pa tvoj glavni argumenat je da nas Bog time kaznjava! Kako da se ne radujes kad nas tvoj bog udari?

Pa to je moj arg.

Ma da, sve je tvoj argumenat! Njaaa, oteo si mi argumenat :(

421429_decak-place_ls.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ma da, sve je tvoj argumenat! Njaaa, oteo si mi argumenat
Mire, znaš li ko ima sve argumente? Znaš li čiji su svi argumenti i sa kime nema spora? Mire, ovaj otvoreno za sebe tvrdi da je Bog!
Ok, razumem da neko utripuje da je cezar, napoleon, da je vojskovođa, ekonomista, državnik (kao tavarišč predsednjik) ali ovo je već ozbiljno, veoma ozbiljno. Mada, ni to nije izvan kliničkog opisa narcisoidnosti. Takvi su i Miloš Bogdanović, "Pod mač bato", Pavle Simović... Posebno ovaj prvi.

Kada narcisoidnost pređe u ovaj stepen, a svedoci smo da je već prešao postaje kompleks boga. Sledeće što će ovaj tvrditi je da ga ima na svakom mestu (to se već dešava, niti jede niti spava samo sipa svoje "mudrolije") i na kraju da je besmrtan.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ozbiljan, odrasli nivo rezonovanja a tvoj je decji!

Da stvarno, "uzeo si mi prvi igračku".

I jos se pravis kako se ne radujes teroristickom napadu.

Opet projekcija.

Pa tvoj glavni argumenat je da nas Bog time kaznjava!

Naravno zbog idolopoklonstva. Što i vidimo da dozvoljava uništavanje vaših idola ili krađu.

Kako da se ne radujes kad nas tvoj bog udari?

Kao i faraona tako udara i vas.

Ma da, sve je tvoj argumenat! Njaaa, oteo si mi argumenat

Tvoj arg. "vrati mi igračku". Ti si prvi započeo svađu.

:beee::mig::mig::roll:

Mire, znaš li ko ima sve argumente? Znaš li čiji su svi argumenti i sa kime nema spora? Mire, ovaj otvoreno za sebe tvrdi da je Bog!
Ok, razumem da neko utripuje da je cezar, napoleon, da je vojskovođa, ekonomista, državnik (kao tavarišč predsednjik) ali ovo je već ozbiljno, veoma ozbiljno. Mada, ni to nije izvan kliničkog opisa narcisoidnosti. Takvi su i Miloš Bogdanović, "Pod mač bato", Pavle Simović... Posebno ovaj prvi.

Ajde jesi se ispraznio, izgleda da ti to treba često. Ment. pražnjenje.

Kada narcisoidnost pređe u ovaj stepen, a svedoci smo da je već prešao postaje kompleks boga. Sledeće što će ovaj tvrditi je da ga ima na svakom mestu (to se već dešava, niti jede niti spava samo sipa svoje "mudrolije") i na kraju da je besmrtan.

:roll::mig::beee:u baš si to na naučnoj osnovi objasnio.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A već smo svedoci. Čim ostavimo komentar, evo njega odmah...

Mora da mu je otvorena gomila tabova u browseru, pa se šećka od jednog do drugog i poziva da ga obožavaju...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da stvarno, "uzeo si mi prvi igračku".
Ajd sto se duris zbog igracke? :)

sredjivanje.jpg

Naravno zbog idolopoklonstva. Što i vidimo da dozvoljava uništavanje vaših idola ili krađu.

Jeste, i ti se tome radujes! Uzivas da nas tvoj bog "udari"! I tebe je poslao da nas "udaras" i da nas sramotis! Jel tako???

Pa i treba da se ponosis time, a ne da krijes svoju ogorcenost prema nama! To tvoj bog voli da nas "udaras"!

A već smo svedoci. Čim ostavimo komentar, evo njega odmah...

Mora da mu je otvorena gomila tabova u browseru, pa se šećka od jednog do drugog i poziva da ga obožavaju...
Naravno brate. On je trol.. Kako nisi primetio, cim mu stigne notofikacija skace odmah..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ajd sto se duris zbog igracke?

Ti se duriš, stalno ponavljaš kako sam prvi počeo svađu. :mig::beee:

Jeste, i ti se tome radujes! Uzivas da nas tvoj bog "udari"!

Opet projekcija.

I tebe je poslao da nas "udaras" i da nas sramotis! Jel tako???

Vaša djela dokazuju vašu sramotu. Ja sam samo konstatovao vaše jadno i očajno stanje.

Pa ti treba da se ponosis, a ne da krijes svoju ogorcenost prema nama!

Opet projekcija.

To si ti morao da guglaš, a ja ne moram.

Misliš da će slika nešto dokazati. Ti si govorio i bilo ti je bitno ko je prvi započeo svađu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jeste, i ti se tome radujes! Uzivas da nas tvoj bog "udari"! I tebe je poslao da nas "udaras" i da nas sramotis! Jel tako???

Pa ti treba da se ponosis, a ne da krijes svoju ogorcenost prema nama! To je prvi i osnovni posao "bozjih" slugu da "udaraju" nevernike kao sto smo mi!

Čijih slugu? Mire, nema više bogova, Bog je Jedan. dakle kome on i njemu slični služe? Bogu ovoga sveta, sinu pogibli, citiraču Pisama, palom serafu, ljubavniku kurvi, kraljica i po neke babe u SAD. Eto kome.

Ogorčen? Šta smo mi njemu uradili? Ništa. Nego se ne klanjamo njemu kao bogu, niti se klanjamo onome što on misli da je bog.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire, nema više bogova, Bog je Jedan.

I još kod vas Marija, sveci, ikone, kipovi, brojanice, hramovi, teritorije.

Imate dosta bogova.

dakle kome on i njemu slični služe?

Svakako ne ikonama i kipovima.

Bogu ovoga sveta, sinu pogibli, citiraču Pisama, palom serafu, ljubavniku kurvi, kraljica i po neke babe u SAD. Eto kome.

Zato Bog tvojoj braći po pljuvanju advetista ruši hramove, a tvojima uništava države koje su razorene od kriminala.

Ogorčen? Šta smo mi njemu uradili? Ništa.

Pogledajte šta radite jedni drugima, a šta ste tek meni. vi ste teška uvreda za naš razum.

Svaki vaš komentar je takvo vrijeđanje da niste ni svjesni toga.

Nego se ne klanjamo njemu kao bogu, niti se klanjamo onome što on misli da je bog.

Ne trebate meni, već se ti klanjaš kipovima, a Miroslav ikonama.

To su vaši bogovi.

Natrag