- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ja ti kao kršćanin opraštam, jer ti zaista ne znaš što činiš i govoriš.
Kako bi i mogao znati.... kada sledi "duha proroštva" iz Maine-a USA.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja ti kao kršćanin opraštam, jer ti zaista ne znaš što činiš i govoriš.
Ti si licemer nad licemerima, jer znas koliko je Stvarnoslap napadao i crkvu i Ellen White, i ti si nekad cak i zahvaljivao kada sam pisao protiv njega, a sada ga branis, sve sa ciljem da mene diskreditujes.
Ti ne razotkrivas sotonski duh kod drugih, vec je u tebi satana, inace ne bi se tako ponasao na forumu, vec bi sirio ljubav, i mir.
Ali ti to ne radis.
Meni nabacujes da sam opadac brace, a ti to sve vreme radis, i sada si se vratio da nastavis sa time.
Tesko Adventistima sa takvim licemerima i moralnim nazadnicima.
Zato Adventisticka crkva i nema sile da zavrsi Bozje delo na zemlji, zbog gomile takvih poput tebe, koji rade svojevoljno, a ujedno su neobraceni.
Takvi Adventisti su najgori, i zbog takvih Adventizam i propada.
Ali, Bog ce sve urediti vrlo uskoro.
Ti nisi Adventista vec si uvreda i sprdnja za Adventizam, jedan od formalista zbog kojih crkva i propada, i zbog kojih i nema duha koji bi joj dao zivot, a ako si jos u nekakvoj sluzbi u crkvi - to je jos gore, jer za takve i Ellen White kaze "da su oni najgori ako su neposveceni, i zbog takvih vernika i propovednika stoji prokletstvo na celoj crkvi"
Tako je.
Sve sto si izneo stojim iza toga.
Hvala Mire , i hvala Srbskom narodu na podršci ,i pomoći.Nadam se jedino da nema puno zrtava, a zgrade i kuce ce se ponovo izgraditi, bice i lepse i bolje nego ranije.. Molimo se Bogu da ne bude vise potresa, i da se Bog pobrine za ljude koji su ostali bez domova..
Jel ti vidiš što pišeš ??Gori ste od ateista, jer oni bar nisu licemeri - vec zive samo za sebe, i ne zive u lazi i dvolicnosti.
A vi se busate u grudi kao veliki Hriscani, a mrzite Hrista iz dna duse.
Svaka ti čast , skidam ti kapu na tvome znanju , i glupostima , nema ti premcaSta mislite, zasto je u ovom zemljotresu najvise pogodjen Hrvatski grad po imenu "PETRINJA"
Grad je dobio ime po izrazu "petros" sto znaci "kamen" i upucuje na apostola Petra.
Rimokatolicka crkva veruje da je njena organizacija izgradjena na apostolu Petru, za koga kaze da je bio prvi papa.
U ovome se jasno vide Bozji sudovi, koji planski pogadjaju bas one delove zemlje koji imaju simboliku skore propasti formalnog Hriscanstva.
Tako su zemljotresi dva puta u razmaku od vise godina pogodili mesto na Novom Zelandu sa simbolicnim imenom "KRAJSTCHURCH - Hristova crkva" pa i neka druga mesta koja sadrze simboliku, a sada i Hrvatski grad "PETRINJA" gde je najvecu stetu pretrpela Katolicka katedrala.
Takodje, izbijali su i zemljotresi i pozari u religijskim centrima tradicionalnih crkava, u Italiji, pozari u Hilandaru, Notr dam u Parizu, u Pravoslavnim hramovima u Americi u New Yorku, i Rusiji..itd..
Svako razuman moze u ovome da vidi plansko delovanje Bozje sile.
Nemaš ti pojma , iz tebe sam đava govori , punsi zloće i pakostiPrebijali su migrante, lomili table u Vukovaru, radovali se što traktori idu u Srbiju. Došlo vreme opomena
Bog dozvoljava zemljotrese da se ponize oholi i ponositi.
Znamo ono Bog i Hrvati što pišu.
Točno tako , pojma nemaju , ali mržnju u srcu imaju , i onda se oni nekom spasenju nadaju .Ne zna "jadničak" da mi ne da Isusa volimo, nego Ga obožavamo, ali to ne znači da nismo svesni šta Njegov Dolazak u Slavi znači, još manje da smo spremni da nas raznorazni prevaranti i "proroci" zavode govoreći "evo ga, tu je, samo što nije"...
Da tako je Laki , točno tako u Bibliji piše , pa zašto onda ti tako mrziš nas ,i želiš danas Bog uništi zemljotresom . Zar mi nismo tvoja braća , ili smo samo životinje kako si i napisao .Ne vole oni Isusa.
Obozavaju ga samo na usnama, idolopoklonicki forme radi, dok im je srce daleko od njega, jer rec Bozja kaze "AKO KO RECE 'JA LJUBIM BOGA, A MRZI NA BRATA SVOJEGA, LAZA JE.
JER KOJI NE LJUBI BRATA SVOJEGA KOJEGA VIDI, KAKO MOZE LJUBITI BOGA KOGA NE VIDI" ( 1 Jovanova 4. 20 ).
Ali moraju znati da i ovo Bog vidi što pišu . Ja tražila utjehu , a oni vele tako vam i trema .Na ovakvo nešto samo đavlina može nekoga nadahnuti. Međutim, ni ne čudi, jer to izlazi iz usta nekoga tko ljude koji drugačije misle i vjeruju naziva životinjama koje je opsjeo legion demona.
To što si iznio je laskanje sebi, hranjenje svog ega, velikog JA. Pošto si i sebe ugradio u te brojeve, godine.
ANTONIJA.
Ja samo odgovaram na taj vid ispoljavanja mrznje, ali vidim da bi vi najsretniji bili kada se na tu mrznju ne bi odgovorilo nikakvim kontra argumentima koji je razotkrivaju.