Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ti si licemer nad licemerima, jer znas koliko je Stvarnoslap napadao i crkvu i Ellen White, i ti si nekad cak i zahvaljivao kada sam pisao protiv njega, a sada ga branis, sve sa ciljem da mene diskreditujes.

Ti si još više napadao EGV i nauku HAC sa svojim golovima, minutama itd.

Naravno da ću tebe da diskreditujem jer si se ovde lažno predstavljao kao advent.

Ti ne razotkrivas sotonski duh kod drugih, vec je u tebi satana, inace ne bi se tako ponasao na forumu, vec bi sirio ljubav, i mir.
Ali ti to ne radis.

Meni nabacujes da sam opadac brace, a ti to sve vreme radis, i sada si se vratio da nastavis sa time.

Tesko Adventistima sa takvim licemerima i moralnim nazadnicima.

Zato Adventisticka crkva i nema sile da zavrsi Bozje delo na zemlji, zbog gomile takvih poput tebe, koji rade svojevoljno, a ujedno su neobraceni.

Takvi Adventisti su najgori, i zbog takvih Adventizam i propada.

Ali, Bog ce sve urediti vrlo uskoro.

Vidiš da su ti reči sotonin duh, postao si kao JS i katolici zajedno.

Ne nego ti imaš silu sa golovima. Ti i onaj Miroljub P. što je prolupao.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti nisi Adventista vec si uvreda i sprdnja za Adventizam, jedan od formalista zbog kojih crkva i propada, i zbog kojih i nema duha koji bi joj dao zivot, a ako si jos u nekakvoj sluzbi u crkvi - to je jos gore, jer za takve i Ellen White kaze "da su oni najgori ako su neposveceni, i zbog takvih vernika i propovednika stoji prokletstvo na celoj crkvi"

Ja sam Adventista u svojoj sustini, pozvan od Boga na probudjenje i reformu crkve, i racune polazem jedino Bogu, a ne crkvi niti jednom pojedincu.

A ti uzivaj u crkvenim ciglama, i tamo glumi nekakvu veru, ali znaj da te onaj gore vidi.
A vide i ljudi, jer ti se ni ne sramotis da javno prosipas svoje bezumlje.

Druge pusti da vode svoj zivot sa Hristom.

Sramotis Adventizam i na ovoj temi, i ja tapsem Stvarnoslapu sto je otvorio, jer si ti opravdao njegovu nameru.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ti nisi Adventista vec si uvreda i sprdnja za Adventizam, jedan od formalista zbog kojih crkva i propada, i zbog kojih i nema duha koji bi joj dao zivot, a ako si jos u nekakvoj sluzbi u crkvi - to je jos gore, jer za takve i Ellen White kaze "da su oni najgori ako su neposveceni, i zbog takvih vernika i propovednika stoji prokletstvo na celoj crkvi"

Upravo su na mom profilu objave protiv formalizma, ti si opsjednut navoljama i krizom posljednjeg vremena, protiv čega je pisala EGV.

Za razliku od tebe ja sa svog profila ne brišem objave. Ali džaba ti ja sam kopirao tvoje besmislice i daću ih da ih vide svi.

FUDBALSKI MEČ IZMEĐU REPREZENTACIJA ŠVAJCARSKE I SRBIJE ODIGRAN 22 JUNA.

- Od vremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na planetu zemlju praćene zakovima velikih zemljotresa u Japanu i Krajstchurch-u 2011 godine - prošlo je 22 godine.

- Od smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine, do mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine - prošlo je 22 godine.

- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do rođenja mog oca 1936 godine - prošlo je 22 godine.

- Od mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine, do velikih polava u republici Srbiji 2014 godine, za koje je Bog otkrio da će se dogoditi, da predstavljaju sudove Božje, i znak Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.

- Od mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine, do ispunjenja proročanstva 2015 godine, na koje je Bog ukazao u noćnom viđenju 2014 godine pre velikih poplava, da će se poplave dogoditi, i da će u to vreme jedan brat koji je zajedno samnom pozvan u službu probuđenja i reforme crkve - imati problema sa povredom noge, što sve predstvljaju znake Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.

GOLOVI POSTIGNUTI U 5, 53, i 90 MINUTI

5 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od deset godina 2x5 )

- Od 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja, do smrtimoje majke 2013 godine - prošlo je 5 godina.

- Od smrti moje majke 2013 godine, do završetka vremenskog odseka koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve, koji se završava 2018 godine - prošlo je 5 godina.

53 MINUT

- Od rođenja mog oca 1936 godine, dovremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine - prošlo je 53 godine.

- Od rođenja moje majke 1948 godine, do 2001 godine u kojoj je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve, i pozvao pojedinu braću i sestre za rad u ovom delu - prošlo je 53 godine.

90 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od 90 godina 3x90 )

- Od ulaska Napoleonove vojske pod vodstvom Generala Bertijea u Rim, i zarobljavanja Rimskog pape 1798 godine, čime je zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu, do 1888 kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera - prošlo je 90 godina.

- Od pomenute 1888 godine kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera, do smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine - prošlo je 90 godina.

----------------------------------------------------

- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do vremena kada mi je Bog uputio poziv za rad u delu preformei probuđenja 2004 godine - prošlo je 90 godina.

- Od kraja prvog svetskog rata 1918 godine, do 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja - prošlo je 90 godina.
------------------

Još su mi rekli na grupi da ne dajem to jer će pomisliti kakvi su advent. jer si se davao za advent. iako to naravno nisi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je.
Sve sto si izneo stojim iza toga.

Bog se otkriva i kroz znakove, i kroz odredjene situacije.
Ne kroz sve, ali kroz one koje ukaze kao bitne i u kojoj se pokazuje odredjena duhovna simbolika.

To prvenstvo u fudbalu jeste bilo znacajno po tome sto je Bog pokazao odredjene duhovne realnosti, a to je - da ce istina na kraju pobediti.

Te utakmice izmedju Srbije i Svajcarske, i Hrvatske i Francuske, u kojima su pobednici bili Svajcarska i Francuska, jesu simbolicno ukazale na pobedu istine, jer Svajcarska je centar protestantske reformacije, a Francuska takodje protestantska zemlja reformacije, dok su Srbija i Hrvatska olicenje otpalog tradicionalnog Hriscanstva.
Simbolika je ocigledna, pa i data hronologija koja ukazuje na podizanje modernih reformatora poslednjeg vremena.

Pitam se samo kakve veze ti imas sa tim.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Nadam se jedino da nema puno zrtava, a zgrade i kuce ce se ponovo izgraditi, bice i lepse i bolje nego ranije.. Molimo se Bogu da ne bude vise potresa, i da se Bog pobrine za ljude koji su ostali bez domova..
Hvala Mire , i hvala Srbskom narodu na podršci ,i pomoći.

PODRŠKA SUSJEDA
Aleksandar Vučić objavio: ‘Srbija šalje milijun eura pomoći Hrvatskoj‘
Vučić je jučer rekao kako je Srbija spremna pomoći, i tehnički i financijski, i kako se nada da je potres prošao uz minimalne žrtve
Piše: Jutarnji.hr
1609566616430.png

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo Vladi Srbije i zamolio da se kao pomoć zbog serije potresa koji su pogodili Hrvatsku, iz slobodnih sredstava prebaci milijun eura hrvatskoj Vladi, javlja Blic.

Vučić je jučer rekao kako je Srbija spremna pomoći Hrvatskoj, i tehnički i financijski, i kako se nada da je potres prošao uz minimalne žrtve.

- Spremni smo pružiti svaku vrstu pomoći. Želim da se Hrvatska brzo oporavi, da brzo obnovi sve objekte, rekao je tom prigodom Vučić.

- Jako mi je žao i spremni smo pružiti svaku vrstu tehničke i financijske pomoći, poručio je Vučić.

Gori ste od ateista, jer oni bar nisu licemeri - vec zive samo za sebe, i ne zive u lazi i dvolicnosti.
A vi se busate u grudi kao veliki Hriscani, a mrzite Hrista iz dna duse.
Jel ti vidiš što pišeš ??

Sta mislite, zasto je u ovom zemljotresu najvise pogodjen Hrvatski grad po imenu "PETRINJA"

Grad je dobio ime po izrazu "petros" sto znaci "kamen" i upucuje na apostola Petra.

Rimokatolicka crkva veruje da je njena organizacija izgradjena na apostolu Petru, za koga kaze da je bio prvi papa.

U ovome se jasno vide Bozji sudovi, koji planski pogadjaju bas one delove zemlje koji imaju simboliku skore propasti formalnog Hriscanstva.

Tako su zemljotresi dva puta u razmaku od vise godina pogodili mesto na Novom Zelandu sa simbolicnim imenom "KRAJSTCHURCH - Hristova crkva" pa i neka druga mesta koja sadrze simboliku, a sada i Hrvatski grad "PETRINJA" gde je najvecu stetu pretrpela Katolicka katedrala.

Takodje, izbijali su i zemljotresi i pozari u religijskim centrima tradicionalnih crkava, u Italiji, pozari u Hilandaru, Notr dam u Parizu, u Pravoslavnim hramovima u Americi u New Yorku, i Rusiji..itd..

Svako razuman moze u ovome da vidi plansko delovanje Bozje sile.
Svaka ti čast , skidam ti kapu na tvome znanju , i glupostima , nema ti premca

Prebijali su migrante, lomili table u Vukovaru, radovali se što traktori idu u Srbiju. Došlo vreme opomena

Bog dozvoljava zemljotrese da se ponize oholi i ponositi.

Znamo ono Bog i Hrvati što pišu.
Nemaš ti pojma , iz tebe sam đava govori , punsi zloće i pakosti

Ne zna "jadničak" da mi ne da Isusa volimo, nego Ga obožavamo, ali to ne znači da nismo svesni šta Njegov Dolazak u Slavi znači, još manje da smo spremni da nas raznorazni prevaranti i "proroci" zavode govoreći "evo ga, tu je, samo što nije"...
Točno tako , pojma nemaju , ali mržnju u srcu imaju , i onda se oni nekom spasenju nadaju .
Da spasiće ih onaj srepom

Ne vole oni Isusa.
Obozavaju ga samo na usnama, idolopoklonicki forme radi, dok im je srce daleko od njega, jer rec Bozja kaze "AKO KO RECE 'JA LJUBIM BOGA, A MRZI NA BRATA SVOJEGA, LAZA JE.
JER KOJI NE LJUBI BRATA SVOJEGA KOJEGA VIDI, KAKO MOZE LJUBITI BOGA KOGA NE VIDI" ( 1 Jovanova 4. 20 ).
Da tako je Laki , točno tako u Bibliji piše , pa zašto onda ti tako mrziš nas ,i želiš danas Bog uništi zemljotresom . Zar mi nismo tvoja braća , ili smo samo životinje kako si i napisao .

Na ovakvo nešto samo đavlina može nekoga nadahnuti. Međutim, ni ne čudi, jer to izlazi iz usta nekoga tko ljude koji drugačije misle i vjeruju naziva životinjama koje je opsjeo legion demona.
Ali moraju znati da i ovo Bog vidi što pišu . Ja tražila utjehu , a oni vele tako vam i trema .
Nemam rječi hvala im , ja im opraštam , dali će Bog neznam .

“Zaista, zaista, kažem vam: tko god čini grijeh, rob je grijeha.” (Iv 8,34)
215446.jpg

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To što si iznio je laskanje sebi, hranjenje svog ega, velikog JA. Pošto si i sebe ugradio u te brojeve, godine.

Tvoje lazi o meni i Bozjem delu ce sa tobom na sud, ako ih ne odbacis i ne pokajes se.

Ja svoj ego nemam, niti ga icim hranim, vec iznosim samo iskljucivo Bozju volju i njegove namere i ciljeve u vezi zavrsetka njegovog dela na zemlji.

Nisam ja nista ugradio u hronologiju vremena, vec Bog koji planira dogadjaje, i podize svoje sluge u tacno zacrtanim vremenima da obave sluzbu na koju ih on poziva
.

Nisam tu ja u pitanju, vec Bozje delo, a na ovo delo nisam ja jedini pozvan, vec oko deset brace i sestara u Beogradskim, Niskim, i Novosadskim crkvama.

Ja cu i dalje raditi ono na sta me Bog poziva
, a ti svojim lazima i protivljenjem nista ne mozes uciniti, osim sam sebi stetu.

A i da mene nema, Bog ce zavrsiti svoje delo na zemlji kako ga je i odpoceo
.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ANTONIJA.

Okani se losih ljudi i primera, i pocni da sluzis Bogu ne-licemerno, i ne budi slepa da podrzavas forumsko bezakonje, i da ucestvujes u lazima pojedinaca.

Ja nikoga ne mrzim, vec je upravo suprotno, a same reci odaju pojedince koji ovde pisu.

Ja samo odgovaram na taj vid ispoljavanja mrznje, ali vidim da bi vi najsretniji bili kada se na tu mrznju ne bi odgovorilo nikakvim kontra argumentima koji je razotkrivaju.

Natrag