Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na ovakvo nešto samo đavlina može nekoga nadahnuti. Međutim, ni ne čudi, jer to izlazi iz usta nekoga tko ljude koji drugačije misle i vjeruju naziva životinjama koje je opsjeo legion demona.
Da Tripo, to je tako u tvojim snovima.
Zbog takvih kao sto si ti, zivotinja bez razuma, i covek opsednut demonima - Bog i izliva sudove.
Zbog takvih kao sto si ti, zivotinja bez razuma, i covek opsednut demonima - Bog i izliva sudove.
Poceo si opet da se bavis sa mnom, i ako sam te zamolio da me vise ne pominjes u komentarima, kao sto ja tebe ne pominjem.
Bio bih ti zahvalan na tome.
Nije bitan covek, birno je da Bog oprasti, a tebi oprostio za sve sto si lagao, vredjao, i iznosio protiv Bozjih slugu i njegove crkve.
A t ce zavisiti iskljucivo od tebe, ako se pokajes i obratis kada se uskoro bude pokazao.
Ja ti to zelim.
I ja tebi želim da se obratiš.