Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Na ovakvo nešto samo đavlina može nekoga nadahnuti. Međutim, ni ne čudi, jer to izlazi iz usta nekoga tko ljude koji drugačije misle i vjeruju naziva životinjama koje je opsjeo legion demona.

Zbog takvih kao sto si ti, zivotinja bez razuma, i covek opsednut demonima - Bog i izliva sudove.

Ali ce ti se otvoriti oci ada se Bog bude sam objavio, ili ces mu i tada svesno pljuvati u lice, kao nekad Jevreji u toku raspeca.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Da Tripo, to je tako u tvojim snovima.

A šta je u tvojim brojevima? Golovima, imenima.

Zbog takvih kao sto si ti, zivotinja bez razuma, i covek opsednut demonima - Bog i izliva sudove.

Sramno je što si ovde davao za advent. i što su brukao HAC svojim besmilicama.

Od Slapa ja i ne očekujem istinu, a ti si ovde pod plaštom HAC iznio čitav niz besmislica što su ovi jedva čekali.

Ovakav rečnik može imati samo osoba fanatizovana drugim dolaskom Isusa što je pisala i EGV.

to je i opsesija drugim dolaskom, EGV kritikuje takav pristup jer takvi nazovi vernici ne gledaju u Božji karakter nego ih uzbuđuju nevolje koje dolaze. Takvi nemaju veru, oni o Bogu pričaju samo kroz nevolje koje dolaze na ovaj svet.

A to se vidi po tvom delovanju, deljenju letaka, objavama itd. dakle opsesija i fanatizam.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Poceo si opet da se bavis sa mnom, i ako sam te zamolio da me vise ne pominjes u komentarima, kao sto ja tebe ne pominjem.
Bio bih ti zahvalan na tome.

Svoje lazi i maniju gonjenja iskali na nekom drugom van foruma, ja nisam tepih da po meni gazis

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si licemer nad licemerima, jer znas koliko je Stvarnoslap napadao i crkvu i Ellen White, i ti si nekad cak i zahvaljivao kada sam pisao protiv njega, a sada ga branis, sve sa ciljem da mene diskreditujes.

Ti ne razotkrivas sotonski duh kod drugih, vec je u tebi satana, inace ne bi se tako ponasao na forumu, vec bi sirio ljubav, i mir.
Ali ti to ne radis.

Meni nabacujes da sam opadac brace, a ti to sve vreme radis, i sada si se vratio da nastavis sa time.

Tesko Adventistima sa takvim licemerima i moralnim nazadnicima.

Zato Adventisticka crkva i nema sile da zavrsi Bozje delo na zemlji, zbog gomile takvih poput tebe, koji rade svojevoljno, a ujedno su neobraceni.

Takvi Adventisti su najgori, i zbog takvih Adventizam i propada.

Ali, Bog ce sve urediti vrlo uskoro.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja savrseno znam sta govorim i cinim, a ti si lukav, dvolican, i najgore, veliki si glumac, jer sve znas sta cinis, ali se glumeci katkad kao sad - pretvaras iz zveri u jagnjeta.
Nije bitan covek, birno je da Bog oprasti, a tebi oprostio za sve sto si lagao, vredjao, i iznosio protiv Bozjih slugu i njegove crkve.
A t ce zavisiti iskljucivo od tebe, ako se pokajes i obratis kada se uskoro bude pokazao.
Ja ti to zelim.

Natrag