Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Problem je sto se vi kitite protestantskim perjem, koristite ih kad vam idu u prilog, onda su od Boga, a kada cine zlo, onda ih se odricete i nazivate "otpadnicima"! Pa ne moze i jedno i drugo! Ili su od Boga ili nisu?Pravi hriscani ne, a oni su Adventisti sedmog dana, pa prema tome i manjina.
Da ste se odrekli protestanata, kao J.S. koji ne zele ni da se nazovu tim imenom (zbog njihovih zlocina), niko vam ne bi nista prigovorio.
Problem je sto se vi kitite protestantskim perjem, koristite ih kad vam idu u prilog, onda su od Boga, a kada cine zlo, onda ih se odricete i nazivate "otpadnicima"! Pa ne moze i jedno i drugo! Ili su od Boga ili nisu?
Ali kad vas Tripo poistovecuje sa njima danas, on samo sledi prorocicu, koja je to isto radila, nazivajuci ih cak "Bozjim slugama" i crkvom.
Na krivom temelju ste zasnovani!
Vidi, čak i tada bi i te kako imalo mesta prigovoru. Naime problem nije samo njihovo licemerje i njihovo pozivanje na protestante po potrebi, nego u samoj veri. Heretici su, apostate i to čak i da se odreknu protestantata i svog licemernog korišćenja istih po potrebi, ne menja tu činjenicu.
Kako ne shvataš o čemu se radi u tome? Kako ti nije jasno da oni arogantno veruju da su "kruna" reformacije i da imaju sva prava da udaraju i levo i desno i gore i dole, kako ne shvataš da EGWisti za sebe veruju da su "miljenici Božiji" i da kao "verni ostatak" imaju pravo da se pozivaju na protestante kada im to odgovara, ali i da protestante napadaju kada ne slede "učenja" "duha proroštva" iz Maine-a SAD? Čitava ideja, čitav kult počiva na tome da su oni "izabrani" i da samo oni "poznaju karakter" Boga i šta Bog želi.
http://kc.org.rs/kardinal-turkson-pozivam-na-nenasilje-i-oprost/
Što se onda buni protiv CPC ako nije nacija. A meša se u politiku svo vreme.
Hoćeš li početi koment. u okviru tema?
Kao npr. ja ovde.
Amfilohije: Narod hoće u litije
Znaš li išta osim da popljuvavaš i da samog sebe impresioniraš.
Jesi se ispraznio već jednom? Ment
Nije ti ovo tema o pravoslavlju da ti postavljas samo vesti protiv pravoslavne crkve
Pa ti si covek opterecen, mentalno! I to je samo konstatacija, da me ne optuzis da te ja vredjam.. A ti pises skraceno "ment." da te ne bi prijavili!
A znas li ti bilo sta drugo osim da pljujes pravoslavlje?
Pa ti si covek opterecen, mentalno! I to je samo konstatacija, da me ne optuzis da te ja vredjam.. A ti pises skraceno "ment." da te ne bi prijavili!