A u Americi žive samo protestanti. Eto koliko je tvoja nauka jadna i bedna.
Pa nisam ja globalno sagledavao nego ti!
Sta znaci, po tebi u kini zive samo kinezi, a nema protestanata?
Samo da te obavestim da u kini ima 247 miliona Hriscana! A vecina od njih su protestanti!
Cak se predvidja da ce kina u narednih 30 godina postati preovladavajuce Hriscanska zemlja (misli se na ukupan broj onih koji se izjasnjavaju vernicima), jer tamo vlada ateizam (komunizm) a vera se potiskuje! Ali od ukupnog broja svih vernika, najveci i najbrzi rast belezi Hriscanstvo!
Ako ukljucimo sve brojeve, situacija u kini je sledeca:
50.3% - ateista
17.8% - Hriscana
31.9% - budista i drugih
I ko je onda stradao u kini? Pa stradali su vecinom ateisti jer ih ima preko 50%!
Teorija o misevima je glupost nevidjena! Ti ne znas ni da racunas!
Evo priznajem u SAD od 330-350 miliona ljudi svi su protestanti.
Situacija u americi je sledeca (2001. god):
52% protestanti
24.5% katolici
13.2% ateista
1.3% jevreji/muslimani
Ovo se nije mnogo promenilo 2012. godine, pa i dalje imamo
48% protestanata i nesto manje drugih verskih grupacija dok je
narastao broj ateista!
Znaci protestanti su i dalje vecinska grupacija u americi, i nisu ih prestigli ni katolici ni bilo ko drugi!
Ko onda danas strada u americi?
Naravno, stradaju najvise protestanti, posto su i dalje ubedljivo najveca verska grupacija!
Tebi stvarno matematika ne ide! Ti mora da si imao keca!
PS. - da bi tvoja racunica bila validna, ti moras da dokazes da su u americi zarazeni jedino katolici i da jedino oni umiru, a to je 20% ukupnog stanovnistva. Statisticki nemoguce!
Ovo ja baš radovanje. Znam ja da se ti raduješ, srce ti igra za ovo
Samo ti nastavi da svoje radovanje pripisujes drugima! Ja mogu i statisticki da te pobijem, vidimo gore. Em ti je teologija toliko jadna da si zadao adventistima autogolove, em ne znas ni da racunas!